Moeder achtling krijgt hulp van Dr. Phil

Nadya Suleman, de vrouw die in januari in Los Angeles beviel van een achtling, krijgt hulp van niemand minder dan Dr. Phil. De bekende televisie-psychiater stelt verzorgend personeel beschikbaar om de moeder van 14 kinderen te helpen bij de verzorging van haar gezin. Uitgedrukt in pegels kost die zorg zo’n 135.000 dollar, dat is meer dan 100.000 euro, per maand!

Suleman is inmiddels ook verhuisd van een klein flatje naar een gewoon huis. De werkloze vrouw beviel in januari en werd in februari zonder pardon uit haar appartement gezet omdat ze de huur niet langer kon opbrengen. De nieuwe woning zou betaald zijn door haar vader.

‘Octomum’ zoals ze wordt genoemd heeft over aandacht van de media niet te klagen. Ze is gevraagd om in een pornofilm te spelen en bijna iedere talkshow in de Verenigde Staten wil haar hebben. Tegelijkertijd is de kritiek op de vrouw niet mals. Ze kreeg al haar kinderen via IVF en men verwijt haar dat ze zichzelf in deze moeilijke positie heeft gemanouvreerd omdat ze geobsedeerd is door baby’s.

Alle aandacht is overigens niet genoeg om zichzelf en haar enorme gezin financieel te bedruipen. Op haar website doet de 26-jarige vrouw verwoede pogingen zoveel mogelijk geld bij elkaar te scharrelen om het hoofd boven water te kunnen houden. Op TheNadyaSulemanFamily.com zijn onder meer foto’s te zien van de achtling.

Lees ook:Steeds meer kritiek op moeder van achtling
Lees ook:Huisuitzetting dreigt voor Octomum
Lees ook:Octomom verslaafd aan baby’s
Lees ook:Oerlemans maakt serie met Octomum
Lees ook:Toezicht op deal Eyeworks en Octomum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>