Oerlemans maakt serie met Octomum

Reinout Oerlemans en Nadya Suleman, beter bekend als Octomum, hebben een deal gesloten over het maken van een televisieserie. De 33-jarige Suleman beviel in januari van een achtling. De alleenstaande werkloze moeder heeft in totaal 14 kinderen die allemaal via IVF zijn verwerkt. Lijkt me voer genoeg voor een sappige realitysoap. En die komt er dus ook. De show is vanaf september op de Amerikaanse buis te zien, geproduceerd door Eyeworks, het productiebedrijf van onze eigen ex-soapie ‘Arnie’. (Foto: Radar Online)

In het contract dat Oerlemans met Suleman heeft gesloten staat dat elk kind 250 dollar per filmdag betaald krijgt. Overigens moet dat contract nog worden goedgekeurd door de rechter in Los Angeles. Al sinds de geboorte van de achtling laten de media geen spaan heel van Octomum. Ook deze televisieserie valt niet bepaald in goede aarde bij de Amerikanen. Ze verwijten Suleman dat ze haar kroost uitbuit. Voor de rechtbank moet ze zich verantwoorden voor kinderarbeid, schrijft de Gazet van Antwerpen.

Nadya Suleman zou in drie jaar tijd zo’n 250.000 dollar (ruim 175.000 euro) gaan verdienen voor haar kinderen. Een deel van het geld wordt in een fonds gestort, waar de kinderen bij kunnen als ze achttien jaar zijn.

Oerlemans zegt in diverse Amerikaanse media dat voor de televisieshow zes keer per jaar opnamen gemaakt worden. De serie zal jaarlijks uitgezonden worden tot de kinderen 18 jaar zijn.

Sinds de geboorte van de achtling is Suleman en haar kinderen wereldnieuws. De twee meisjes en zes jongens hebben het allemaal overleefd en zijn allemaal thuis.

Lees ook:Toezicht op deal Eyeworks en Octomum
Lees ook:Huisuitzetting dreigt voor Octomum
Lees ook:Steeds meer kritiek op moeder van achtling
Lees ook:Mexicaanse vrouw zwanger van negenling
Lees ook:Moeder achtling krijgt hulp van Dr. Phil

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>