Van de zotte: 60-jarige vrouw krijgt tweeling

Echt van de zotte is het. Dat een 60-jarige vrouw nog een kind op de wereld wil zetten. Wat zeg ik .. Ranjit Hayer uit het Canadese Calgary heeft zelfs een tweeling gebaard! Zelf ben ik 42 en ik trek mezelf al van vertwijfeling de haren uit de kop of ik nog wel een tweede kind moet willen (overigens is dat medisch gezien zo goed als onmogelijk, maar dat is een ander verhaal). Zoiets doe je je kinderen toch niet aan. Zitten die jongens straks als tieners opgescheept met een moeder van 75. Het zou verboden moeten worden!

De 60-jarige vrouw had in haar geboorteland India een IVF-behandeling met donoreitjes ondergaan. Ze raakte zwanger van twee jongetjes die zeven weken te vroeg geboren zijn maar het gelukkig goed maken, meldt het Canadese CBC.

Ranjit Hayer was in Canada na een aantal decennia uitbehandeld. De artsen vonden haar op een gegeven moment te oud. Dus betaalde ze grof geld voor verdere behandeling in India. Na twee pogingen – en diverse jaren later – keerde Ranjit Hayer zwanger terug naar Canada.

Zie ook de poll op deze website: Mag een bejaarde vrouw via IVF een kind krijgen?

Lees ook:Welke mafkees zet z’n baby op internet?
Lees ook:Indiase vrouw (70) bevalt van tweeling
Lees ook:Celine Dion was zwanger van drieling
Lees ook:66-jarige vrouw bevalt van drieling
Lees ook:72-jarige Britse spendeert fortuin aan IVF

1 Reacties // Reageer

One thought on “Van de zotte: 60-jarige vrouw krijgt tweeling

  1. Christel

    Ze zouden u moeten verbieden nog uw onbeschofte muil te openen! Laat een ander eens gerust, en hou u met uzelf bezig. U bent 42, wel, gedrààg u er dan naar, ipv als een onbezonnen zuigeling commentaar te geven op het privéleven van andere mensen. U moest zich diep schamen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>