Welke mafkees zet z’n baby op internet?

Hoe maf moet je zijn om je baby – ook al is het voor de grap – op internet te zetten? Deze week raakte een Duitse vrouw haar kind al kwijt nadat ze het te koop aanbood op eBay. En woensdag meldt persbureau Reuters dat ook een Canadees stel voorlopig naar hun baby kan fluiten. Ze wilden 10.000 Canadese dollars vangen voor het meisje van zeven dagen oud. (Foto: Marilyn Bateman, de vrouw die aangifte deed bij de politie. © The Province)

Het koppel plaatste een advertentie op Craigslist, zeg maar de Marktplaats van Canada. De boodschap luidde: "Pasgeboren baby, meisje, zeven dagen oud, gezond en schattig. Onverwacht en onmogelijk te onderhouden. We zoek een goed thuis".

Het stel uit Vancouver vroeg 10.000 Canadese dollars voor de baby, zo'n 6500 euro. Bij hun arrestatie vertelden de 23-jarige moeder en de 26-jarige vader dat het om een grap ging. De politie kon het koppel snel opsporen omdat ze hun 06-nummer in de advertentie hadden gezet. Tja .. niet alleen maf maar nog dom ook!

Zie ook: Baby kwijt na veilig op eBay

Lees ook:Baby die op eBay werd geveild mag weer naar huis
Lees ook:Baby kwijt na veiling op eBay
Lees ook:Kinderen voor de grap op eBay
Lees ook:Ontvoerde Belgische baby weer terecht
Lees ook:Moeder dode baby langer vast

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Welke mafkees zet z’n baby op internet?

  1. Pingback: Welke vader vergiftigt zijn baby? | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>