Baby die op eBay werd geveild mag weer naar huis

De Duitse baby die in mei voor 1 euro te koop werd aangeboden op eBaby is weer terug bij z'n ouders. Een 23-jarige Duitse vrouw uit Beieren dacht 'grappig' te zijn door haar zeven maanden oude zoontje met foto en al in de uitverkoop te zetten. De politie en de sociale diensten konden er niet om lachen. Ze haalden het kind weg bij de moeder en begonnen een onderzoek naar kinderhandel. Daar blijkt geen sprake van te zijn en dus mag het kind terug naar z'n ouders. Het loopt dus met een sisser af maar het blijft een zieke grap!

De advertentie werd door de politie na een paar uur al weer van het web gehaald na telefoontjes van internetters. Ebay hielp de politie bij het opsporen van de ouders. Gelukkig was er nog niemand zo 'grappig' geweest om een bod te plaatsen ..

Het kind werd meteen weggehaald bij de moeder en de 24-jarige vader en voorlopig onder de hoede van de sociale diensten gesteld. De moeder vertelde tegen boulevardblad Bild dat ze haar baby op internet had gezet als grap. Ze wilden wel eens zien of er iemand zou reageren.

Zie ook: Baby kwijt na veilig op eBay

Lees ook:Baby kwijt na veiling op eBay
Lees ook:Welke mafkees zet z’n baby op internet?
Lees ook:Kinderen voor de grap op eBay
Lees ook:Baby’s bellen geregeld 112
Lees ook:En weer laten mensen hun baby achter in de auto …!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>