Baby kwijt na veiling op eBay

Ze had het gedaan 'om te lachen' maar het is natuurlijk om te janken. Een 23-jarige Duitse vrouw uit het Beierse stadje Krumbach bood haar baby van zeven maanden te koop aan op veilingsite eBay. De sociale dienst kon er helemaal niet om lachen en haalde het kind weg bij de moeder. Hoe ziek kun je zijn?

De advertentie stond vorige week op eBay. De vrouw plaatste er ook een foto van de baby bij en de tekst: 'Bied mijn pasgeboren baby te koop aan, wegen te luidruchtig geworden. Het is een jongen, bijna 70 centimeter lang, kan zowel in kinderwagen als buggy worden gebruikt'.

De startprijs voor het kind was 1 euro. De advertentie werd na een paar uur al weer van het web geahaald door de politie na telefoontjes van internetters. Ebay hielp de politie bij het opsporen van de ouders. Gelukkig was er nog niemand zo 'grappig' geweest om een bod te plaatsen ..

Het kind is weggehaald bij de moeder en de 24-jarige vader en voorlopig onder de hoede van de sociale diensten. Baby Merlin is naar een ziekenhuis gebracht voor controle. Deze week moet duidelijk worden wat er met hem gaat gebeuren. De moeder wordt psychiatrisch onderzocht.

De moeder vertelde tegen boulevardblad Bild dat ze haar baby op internet had gezet als grap. Ze wilden wel eens zien of er iemand als koper zou aanbieden. Volgens de politie is het allemaal wat serieuzer en loopt er een onderzoek op verdenking van kinderhandel.

Bron: De Pers.

Lees ook:Baby die op eBay werd geveild mag weer naar huis
Lees ook:Kinderen voor de grap op eBay
Lees ook:Welke mafkees zet z’n baby op internet?
Lees ook:Dronken Polen gooien pasgeboren baby uit raam
Lees ook:Moeder vondeling opgespoord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>