Nee, Wendy is niet zwanger!

Ja, die zat er aan te komen! Vrijdag werd er hier al druk gegoogled op de zoekwoorden ‘Wendy van Dijk en ‘zwanger’. Nederland dacht massaal dat de presentatrice van The Voice of Holland weer in verwachting was. In de kwartfinale van de zangwedstrijd was Wendy namelijk te zien in een strak leren jurkje met .. jawel .. een opvallend rond buikje.

Vooral op Twitter waren de roddels de afgelopen dagen niet van de lucht. Het gonsde van de geruchten dat Wendy in verwachting zou zijn van haar derde kindje.

Wendy ontzenuwt alle geruchten maandag meteen. Ze is niet zwanger! Het jurkje was de boosdoener. Na het terugkijken van de uitzending snapt ze wel waar de roddels vandaan komen:

“Toen ik het terugkeek zag ik het ook. Ik leek wel vijf maanden zwanger. Ik vond ook dat ik er zwanger uitzag… Heb er hard om gelachen.”

Bron: Telegraaf

Lees ook:Opnieuw babygeruchten Katja Schuurman
Lees ook:Beyoncé is niet zwanger!
Lees ook:Dus toch: Wendy van Dijk zwanger!
Lees ook:Birgit Schuurman is dus echt zwanger
Lees ook:Xander de Buisonjé wordt weer vader

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nee, Wendy is niet zwanger!

  1. marina

    IK VIND AL EEN TIJDJE DAT ZIJ ER SLECHT UITZIET. WENDY DENKT AAN DE MAN DUS KAN IK ME LATEN GAAN MEID HET GAAT NIET GOED

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>