Dus toch: Wendy van Dijk zwanger!

Ik wist het. Ik wist het! Afgelopen weekend schreef ik al dat er de laatste weken druk gegoogled wordt op ‘Wendy van Dijk’ in combinatie met het zoekwoord zwanger. Iets dat overigens ook geldt voor Popstars-presentatrice Nance maar dat geheel terzijde. Anyway .. Wendy van Dijk is nu over de brug gekomen. Naar aanleiding van een bericht van RTL Boulevard heeft haar management dinsdag bevestigd dat de presentatrice ruim drie maanden zwanger is van RTL4-directeur Erland Galjaard. (Foto RTL)

Volgens een woordvoerster van het management gaat alles gaat goed met de zwangerschap. Wendy zegt ‘dolblij’ te zijn met de baby in haar buik. In een openhartige interview met Boulevard vertelt Wendy dinsdagavond dat de zwangerschap komt na een zware periode. Dit voorjaar kreeg ze namelijk een miskraam.

Nog nauwelijks bekomen van de klap kwam ze er tijdens haar vakantie op Ibiza achter dat ze voor de derde keer in verwachting was. In het interview verklapt Wendy ook of de baby gevolgd wordt door een huwelijk.

De 38-jarige Van Dijk heeft al een zoon, de 6-jarige Sem uit haar eerdere relatie met zanger Xander de Buisonjé. Het stel zou destijds ook gaan trouwen maar die plannen gingen niet door toen Wendy ontdekte dat Xander vreemd was gegaan.

Na Xander kwam Chris Zegers in beeld als nieuwe partner (some girls have all the luck ..) maar ook die relatie bleek niet het eeuwige leven te hebben. In 2008 vond Wendy van Dijk nieuw geluk bij Erland Galjaard.

Lees ook:Krabbel op Hyves: Wendy krijgt meisje!
Lees ook:Party: Wendy heeft bekkeninstabiliteit
Lees ook:Dochter Wendy van Dijk geboren: Lizzy
Lees ook:Uitstel huwelijk Xander de Buisonjé
Lees ook:Schattig: babyfoto’s Lizzy van Dijk!

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Dus toch: Wendy van Dijk zwanger!

  1. Jozefien

    nou zwanger ze wendy ..jij liever dan ik ..

      /   Reply  / 
    1. The Joker

      Zozo jaloers? Onvruchtbaar ofzo? Sterkte..

        /   Reply  / 
  2. Clazina

    Toch genant om zwanger te zijn van je baas…nou ja.. haar zwangerschap is haar beste levensverzekering…

      /   Reply  / 
  3. WB66

    Wat een geweldig nieuws: Is de vader Michael Jackson?? Of haal ik nu wat topics door elkaar?

      /   Reply  / 
  4. Adri van de Peppel

    38 en dan nog per ongeluk zwanger; hoe blond kan je zijn.

      /   Reply  / 
  5. Clazina

    Beste Adri Wendy is van nature niet blond hoor..wel slim..want de vader van haar a.s kind is een rijke man..en als haar kind gebeiteld zit..dan zit Wendy ook gebeiteld…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>