Beyoncé is niet zwanger!

Guttegut. Ben ik effe blij dat ik m’n vingers er niet aan gebrand heb afgelopen week. Vrijwel overal werd van de daken geschreeuwd dat Beyoncé dit keer nu ECHT zwanger zou zijn van eerste kindje. Maar woensdag haalde haar moeder Tina ons godzijdank allemaal weer uit de droom: Beyoncé is niet in verwachting! Hebben we dat ook weer gehad …

Onder meer het Amerikaanse magazine US Weekly pakte woensdag uit met het nieuws dat Beyoncé eindelijk zwanger zou zijn van haar man Jay-Z.

Maar in de talkshow van Ellen DeGeneres drukte haar moeder alle roddels resoluut de kop in: “Als we alle verhalen moeten geloven, had ze inmiddels vijf of zes kinderen gehad.”

Beyoncé’s moeder geeft wel toe dat ze haar oudste dochter graag moeder zou zien worden. “Ze is nu niet in verwachting, maar ik kan niet wachten.”

Lees ook:Zou Mariah Carey dan toch zwanger zijn?
Lees ook:Nee, Wendy is niet zwanger!
Lees ook:Jay-Z onthult miskraam Beyoncé
Lees ook:‘Jennifer Aniston is zwanger’
Lees ook:Beyoncé is in verwachting!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>