Mariah Carey eindelijk echt zwanger?

De keren dat Mariah Carey in het roddelcircuit zwanger is verklaard, zijn inmiddels niet meer te tellen. Maar het bleeft telkens bij vette geruchten. Ook nu hing er al weer een tijdje een zwangerschap in de lucht. Ze zou er zelfs een film voor hebben afgezegd! Dit keer lijkt het wel echt waar te zijn. Het gissen zou achter de rug zijn. De 40-jarige zangeres zou officieel bevestigd hebben dat ze zwanger is.

Mariah en haar man Nick Cannon zijn in de wolken”, schrijft RadarOnline.“Het stel doet niets anders dan 24 uur per dag lachen. Ze is al een tijdje zwanger, maar het koppel heeft het bewust zo lang mogelijk stil proberen te houden.”

Mariah Carey en Nick Cannon trouwden in 2008. Ze kenden elkaar op dat moment pas zes weken.

Carey stapte vorige week uit het filmproject ‘For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow is Enuf’. Ze zou in de film spelen naast actrices als Whoopi Goldberg en Janet Jackson. Door haar beslissing werden de geruchten over een eventuele zwangerschap aangewakkerd.

Lees ook:‘Mariah zwanger van een jongetje’
Lees ook:Dembabies Mariah Carey geboren
Lees ook:Mariah Carey zwanger van tweeling
Lees ook:Hondjes Mariah Carey in therapie
Lees ook:Mariah krijgt meisje en jongen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>