‘Mariah zwanger van een jongetje’

UPDATE 28-10-2010: Mariah bevestigt zwangerschap!

Dat gaat toch wel heel ver … Mariah Carey heeft zelf nog niet eens officeel bevestigd dat ze zwanger is, maar er zijn nu al media die schrijven dat ze vier maanden in verwachting is en dat het een jongetje wordt! (Foto: TMF)

Als het echt waar is, zou het voor de 40-jarige Mariah en haar man Nick Cannon het eerste kindje zijn.

Volgens een bron, schrijft TMF, gaat Carey het nieuws binnenkort bekend maken bij de televisieshow van Oprah Winfrey: “Ze is in verwachting van een jongen, maar ze wilde het eerst niet zeggen omdat ze veertig is en ze bang is dat het mis gaat.”

In juni werden de geruchten over een zwangerschap al flink aangewakkerd omdat Mariah zich terugtrok uit een filmproject.

In de film ‘For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow is Enuf’ zou ze spelen naast actrices als Whoopi Goldberg en Janet Jackson.

Bron: TMF

Lees ook:Mariah Carey eindelijk echt zwanger?
Lees ook:Zou Mariah Carey dan toch zwanger zijn?
Lees ook:Oprah Winfrey heeft halfzus
Lees ook:Hondjes Mariah Carey in therapie
Lees ook:Zwangere Oprah dacht aan zelfmoord

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Mariah zwanger van een jongetje’

  1. Corset-lover

    Mariah Carey is al een tijd bezig via IVF behandelngen zwanger te geraken . Dat ze zoiets niet gaat rondvertellen is uiteraard begrijpelijk , Zij en haar man Nick willen natuurlijk eerst zeker weten of die IVF behandelngen wel het gewenste resultaat hebben gehad . De 40 jarige Mariah is overigens best wel duidelijk wat dikker geworden hoor , nét 4 maanden zwanger ?
    Met die IVF behandelngen krijg je ook zoveel hormonen binnen , de bijverschijnselen van aankomen was bij Mariah al duidelijk zichtbaar nog vóór ze zwanger was . Die hormonen hebben hun uitwerking op haar borsten de nodige groei al vroeg in gang gezet , ze had natuurlijk al een aardig stel maar nu al nét 4 maanden zwanger zijn der borsten enorm gegroeid alsof ze al vol moedermelk zitten . Zoals haar lichaam zich ontwikkeld hoeft zij zich geen zorgen te maken dat er iets mis gaat .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>