Mariah krijgt meisje en jongen

Dat Mariah Carey zwanger is van een tweeling is geen geheim meer. Maar dat de zangeres en haar man Nick Cannon ouders worden van een jongen en een meisje, dat is wel nieuws. De fans van Mariah waren zelfs zo benieuwd naar het geslacht van de kindjes dat er een wedstrijd in het leven werd geroepen. Dat het een zoon en een dochter zou worden, daar gokte bijna niemand op!

“Het is zo bizar. Je ziet al die mensen verrast reageren wanneer ze te horen krijgen dat je een tweeling verwacht. Ook mijn fans waren door het dolle heen, iedereen was aan het raden of het jongens of meisjes zouden worden, maar blijkbaar kwam niemand op het idee dat het wel eens eentje van allebei kon zijn”, aldus Carey in People magazine.

De 41-jarige zangeres en de 30-jarige komiek Nick Cannon trouwden in 2008. Ze weten al hoe ze de baby’s gaan noemen: “We hebben al namen uitgekozen toen we nog maar net met elkaar gingen. Die willen we nog steeds gebruiken.”

Lees ook:Mariah Carey zwanger van tweeling
Lees ook:Dembabies Mariah Carey geboren
Lees ook:Hondjes Mariah Carey in therapie
Lees ook:Mariah Carey eindelijk echt zwanger?
Lees ook:Mariah Carey zwanger na miskraam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mariah krijgt meisje en jongen

  1. Corset-lover

    Dat de tweeling een jongen en een meisje zou worden had inderdaad bijna niemand vewacht. Het belangrijkste is natuurlijk wel dat de zwangerschap voorspoedig verloopt na haar miskraam. Gelukkig dat zij en haar man Nick na die moeilijke periode besloten om het toen met behulp van IVF behandelingen te proberen om weer zwanger te worden. Door die vele IVF behandelingen uiteindelijk zwanger geworden, was vrij snel aan haar figuur te zien omdat ze flink begon aan te komen. Dat het een tweeling zou worden werd al snel duidelijk, door de bijverschijnselen als fink aankomen door die vele hormonen bij IVF werkten vooral door op haar borsten. Ze had natuurlijk altijd al een aardig stel borsten maar de uitwerkingen van de hormonen deden haar borsten vrij snel zichtbaar enorm in omvang toenemen, ze groeiden maar door alsof ze al constant vol moedermelk zaten. En al heeft ze nog een paar maanden te gaan tot de bevalling van haar tweeling, het lichaam van Mariah heeft zich al ruimschoots ontwikkeld alsof ze elk moment kan bevallen. Meid sterkte de komende maanden, het zwaarste moet nog komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>