Schattig: babyfoto’s Lizzy van Dijk!

EsVedra_Steven_RussellOm op te vreten …. de eerste foto’s van Wendy van Dijk’s dochtertje Lizzy. Ze zijn te bekijken op Wendy’s website. Lizzy Vedra van Dijk werd op 19 febuari geboren. Het is het eerste kind van de presentatrice van X-factor en haar vriend, RTL4-directeur Erland Galjaard. (Foto: Wendy heeft haar meisje vernoemd naar de berg Es Vedra bij Ibiza)

Wendy en Lizzy zijn inmiddels al weer een dag of tien thuis uit het ziekenhuis en volgens de website maken ze het ‘uitstekend’.

Lizzy Vedra is vernoemd naar de magische berg Es Vedra bij Ibiza. Wendy ontdekt namelijk op het Spaanse vakantie-eiland dat ze zwanger was.

De foto’s zijn gemaakt door fotografe Angelique Lemmens, die ook bekend is van de geboortekaartjes die ze ontwerpt. Neem eens een kijkje op haar website. Het is de moeite waard!

Surf snel naar www.wendyvandijk.nl om de babyfoto’s te bekijken!

Lees ook:Dochter Wendy van Dijk geboren: Lizzy
Lees ook:Dus toch: Wendy van Dijk zwanger!
Lees ook:Wendy zoekt weer Blije Baby’s
Lees ook:Tips: zwanger op vakantie
Lees ook:Filmpje: hond huilt met baby mee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>