Dochter Wendy van Dijk geboren: Lizzy

Vrijdagavond kon RTL Boulevard al melden dat Wendy van Dijk het ziekenhuis in was gegaan om te bevallen van haar tweede kind. En zaterdag staat op Wendy’s eigen website te lezen dat ze inderdaad is bevallen van haar dochter en dat het meisje de naam Lizzy Vedra van Dijk heeft gekregen. (Foto: www.wendyvandijk.nl)

Op www.wendyvandijk.nl staat vermeld dat Lizzy om 19.50 uur ter wereld is gekomen in het ziekenhuis. Wendy en haar gezonde dochter maken het goed en zijn inmiddels weer thuis.

De naam Vedra is afgeleid van de magische berg Es Vedra bij Ibiza. Het meisje is naar vernoemd naar de berg omdat Wendy op het Spaanse vakantie-eiland ontdekte dat ze zwanger was.

De X-Factor-presentatrice en haar vriend Erland Galjaard laten weten dat ze ‘ontzettend gelukkig’ zijn met de geboorte van Lizzy.

Wendy van Dijk (39) heeft al een zoontje van 6, Sem, met zanger Xander de Buisonjé.

Op de website staat ook te lezen dat Wendy vanaf 9 april gewoon weer live op televisie te zien is in de live-shows van X-factor.

Lees ook:Schattig: babyfoto’s Lizzy van Dijk!
Lees ook:Dus toch: Wendy van Dijk zwanger!
Lees ook:Krabbel op Hyves: Wendy krijgt meisje!
Lees ook:Wendy zoekt weer Blije Baby’s
Lees ook:Wendy zoekt blijste baby van Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dochter Wendy van Dijk geboren: Lizzy

  1. Lia

    De naam Lizzy vind ik niet zo, maar dat is persoonlijk. Ik zou als roepnaam de afkorting Elvi =LV wel leuk hebben gevonden. Ik ben wel benieuwd of de naam Lizzy nu net zo veel navolging gaat krijgen, als dat de naam “Sem” destijds heeft gehad.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>