Zwangere Jacqueline uit The Voice

Zwangere Jacqueline van der Griend is vrijdagavond uitgeschakeld bij The Voice of Holland. Coaches Nick & Simon stuurden haar naar huis ten faveure van tegenstandster Pearl Jozefzoon. Toegegeven .. Jacqueline verloor The Battle vooral vanwege haar belabberde timing. Maar ik kan me toch ook niet aan de indruk onttrekken dat de zwangerschap niet bepaald in haar voordeel heeft gewerkt.

Foto: TVOH, Pearl (links) en Jacqueline (rechts)

Tijdens de audities van The Voice was er nog niks te zien van een opbollend buikje bij Jacqueline. Maar vrijdagavond in The Battle was de countryzangeres overduidelijk in verwachting. Dat kan ook niet anders want Jacqueline is inmiddels zeven maanden zwanger. Ze is uitgerekend op 27 december.

De zangeres heeft haar zwangerschap niet verzwegen aan de organisatie van TVOH. Ze werd gevraagd om mee te doen aan de wedstrijd en vertelde toen meteen dat ze zwanger was. Voor The Voice was dat geen probleem. Ze mocht meedoen aan de audities en kwam daar moeiteloos doorheen.  Nick en Simon en VanVelzen wilden haar graag in hun teams. Jacqueline koos uiteindelijk voor de Volendammers.

Jurylid Angela Groothuizen was vrijdagavond zo eerlijk om te zeggen dat haar voorkeur niet uitging naar Jacqueline omdat ze zwanger is. Ze roemde de zangeres vanwege haar opvallende stemgeluid maar voegde er in één adem aan toe:  “Jij moet straks als de live-shows losbarsten gewoon lekker met de beentjes omhoog gaan zitten.”

Ongetwijfeld sympathiek bedoeld maar dodelijk voor een kandidate die ondanks het kind in haar buik graag door wil naar de volgende ronde!

Lees hier meer over de zwangerschap van Jacqueline en haar deelname aan The Voice of Holland.

Lees ook:Kandidate The Voice of Holland zwanger
Lees ook:Nick Schilder bijna papa
Lees ook:Jacqueline Govaert zwanger van tweede
Lees ook:Jacqueline Govaert bevallen van dochter
Lees ook:Rompers en babyshirtjes van Nick en Simon (echt!)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Zwangere Jacqueline uit The Voice

  1. Har

    Belabberde timing????? hahahhaha sorry hoor…
    Jacky zingt al jaren echte countrymuziek en wat is daar een kenmerk van???? JUIST! van de tel af zingen….dat is geen tekortkoming…da’s een kunst.
    Daarbij is het natuurlijk van de zotte dat men een Countrypareltje vraagt (juist; J is gevraagd!) een Rock/ popsong laat zingen; da’s vragen om problemen…ik ben benieuwd wat er was gebeurt als Pearl een nummer van Tammy Wynette, Loretta Lynn of Connie Smith had moeten zingen…vergeet niet dat in TVOH de nummers voor je uitgezocht worden en dat er geen vrije keuze is!
    Jacky komt uit dezelfde school als Ilse Delange…en wat deed die vroeger?….juist…….achter de timing aanzingen.
    Ik hoop dat mensen die geen reet van echte country afweten nooit meer een Hillbilly girl laten battlen tegen een middle of the road zangeres….wat mij betreft een grote fail van TVOH!!!

      /   Reply  / 
  2. Liesbeth Kombrink Auteur

    Volgens mij past een echte goeie zangeres haar timing aan op het soort liedje dat ze zingt. Dat lukte haar dus niet!

      /   Reply  / 
  3. tante van luna en lotus(tamara)

    Halloooooo!!!
    Helemaal mee eens, een goeie zangeres past haar timing aan,deed Kevin ook! En btw dit was ook geen liedje voor Pearl hoor,maar ja toch kippenvel! Mijn favoriet was Eva,super auditie maar geen goede battle! En dan Ben Saunders…werd gewoon weggeblazen door Yvette! Kijk nu al weer uit naar vrijdag…….super!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>