Nick Schilder bijna papa

Kirsten, de vriendin van Nick Schilder, is zondagochtend in het ziekenhuis opgenomen om te bevallen van hun eerste kindje. Dat vertelde Simon Keizer, de andere helft van het populaire zangduo Nick & Simon, in Life 4 You. De twee Volendammers zouden allebei te gast zijn in het RTL-programma maar Nick liet verstek gaan. Hij moest meepuffen met zijn vriendin ..

In het programma van Carlo Boszhard en Irene Moors vertelde Simon: 

“Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik doe het gewoon. Hij belde me op en zei: ‘Simon ik kom niet vanmiddag naar Life 4 You want ze is aan het bevallen.”

“Hij was heel rustig. Ze is vanochtend begonnen met weeën en ze zijn naar het ziekenhuis gegaan.”

Simon was samen met Pearl Jozefzoon, één van de finalisten uit The Voice of Holland, te gast in Life 4 You om haar single te promoten.

Mocht de kleine geboren zijn dan zal dat ongetwijfeld snel te lezen zijn op de Twitter-pagina van Nick & Simon: https://twitter.com/nickensimontwit

Lees ook:Nick vader van dochter Nikki
Lees ook:Nick (van Simon) wordt papa
Lees ook:Rompers en babyshirtjes van Nick en Simon (echt!)
Lees ook:Zwangere Jacqueline uit The Voice
Lees ook:Nick Schilder nu ook vader van een zoon: Julian

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>