Jacqueline Govaert bevallen van dochter

Jacqueline Govaert, voormalig zangeres van de opgeheven band Krezip, is bevallen van een dochter. De zangeres vertelde dat donderdagochtend zelf in het radioprogramma van Giel Beelen. Jacqueline en haar vriend Ivo hebben een originele naam bedacht voor hun tweede kind: Sis Georgie. Ze is namelijk het kleine zusje van de 1-jarige Billie die vorig jaar werd geboren.

De 28-jarige Jacqueline is tot vlak voor de geboorte doorgegaan met optreden. Ze zat namelijk midden in de promotietour van haar eerste solo-album Good Life.

De zangeres blijft voorlopig wel even thuis om van haar gezinnetje te genieten: “We gaan eerst Sinterklaas vieren. We zijn met z’n allen nu zo gezellig.”

Jacqueline Govaert was zangeres van de band Krezip, die in 1997 werd opgericht. In 2000 scoorde de groep haar eerste hit met I Would Stay. Negen jaar later gaf Krezip haar laatste concert en besloot Jacqueline solo te gaan. Haar cd Good Life kwam in augustus uit.

Bron: RTL Boulevard

Lees ook:Jacqueline Govaert zwanger van tweede
Lees ook:Zangeres Krezip bevallen van zoontje Billie
Lees ook:Baby geeft Jaqueline ademsteun
Lees ook:Marielle Bastiaansen en zangeres Krezip zwanger
Lees ook:Kathleen Aerts zwanger van jongetje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>