Sky Radio zoekt Baby van het Jaar

Helaas is mijn zoontje net iets te oud, anders had ik hem er stante pede voor opgegeven. Sky Radio 101 FM is op zoek naar de Baby van het Jaar. Ik lees zojuist over de wedstrijd bij de collega's van radioactive.blog.nl. Je kunt je afvragen of je je baby al zo vroeg in de etalage moet zetten. Daar zou het mij niet om te doen zijn. Als moeder ben je supertrots en dat mag heel Nederland weten.

Voor wie wel een baby heeft in de leeftijd van 0 tot 12 maanden. Dit zijn de spelregels:

Zoek de mooiste, leukste, liefste of grappigste foto van jouw baby. Upload die foto en vertel waarom jouw baby de 'Baby van het jaar' moet worden. Vraag vervolgens alle fans van je baby om hun stem uit te brengen. Elke dag winnen de vijf baby's met de meeste stemmen een plaats in de finale. De 101 baby's met de meeste stemmen mogen op 3 juni door naar de finale.

Om de prijzen gaat het natuurlijk niet maar voor de volledigheid vermelden we ze toch maar even. De Baby van het Jaar krijgt een foto op de cover van Wij Jonge Ouders. Ook is je baby een jaar lang het gezicht van Prénatal en je kind wint een AEGON Rendementplan met € 10.000,- van AEGON Bank.

Echt jammer dat Kasper al 17 maanden is ….

Mag jouw baby wel meedoen, surf dan naar Sky Radio 101 FM

Lees ook:Sky Radio zoekt Baby van het Jaar 2014
Lees ook:Server Sky Radio op ontploffen door verkiezing
Lees ook:Sky Radio zoekt Baby van 2011
Lees ook:100 baby’s genomineerd voor Baby van het Jaar
Lees ook:Kruidvat zoekt Jouw Leukste Papa van Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sky Radio zoekt Baby van het Jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>