Server Sky Radio op ontploffen door verkiezing

UPDATE 3-6-2009: Kyo is Baby van het Jaar 2009

Sinds moederdag, afgelopen zondag, kan er weer gestemd worden op de ‘Sky Radio Baby van het Jaar’. Bij de start vorig jaar was de actie meteen een doorslaand succes. Toen won de 10 maanden oude Elisa van de Vorst uit Alphen aan de Rijn de verkiezing. Maar dit jaar lijkt werkelijk heel Nederland in de ban van de verkiezing. Sky Radio meldt dan ook met gepaste trots dat de server van het radiostation op ontploffen staat. In enkele dagen tijd zijn al 1,3 miljoen stemmen uitgebracht op de 11.000 aangemelde baby’s.

Ouders gebruiken allerlei manieren om hun baby kans te laten maken op de felbegeerde titel. Zo zijn er al op verschillende plekken in Nederland posters gesignaleerd om baby’s te promoten. Via Hyves roepen ouders op om op hun baby te stemmen en zelfs de website Marktplaats.nl bevat een ‘noodkreet’ in de zoektocht naar stemmen. Nog ieder uur komen er nieuwe deelnemers bij die kans willen maken op de titel en de bijbehorende prijzen.

De grote finale vindt plaats op 3 juni. In de jury zitten kersverse moeder Bridget Maasland en kakelverse vader Winston Gerschtanowitz. Samen met 2 vakjuryleden hebben zij de taak om uit 101 baby’s de leukste, liefste, grappigste en meest fotogenieke Baby van het Jaar te kiezen.

Sinds 1 april zijn meer dan 11.000 baby’s aangemeld op Babyvanhetjaar.nl. Tot 30 mei kan er zowel online als per sms op de baby’s gestemd worden. Elke dag gaan 5 baby’s met de meeste stemmen door naar de finale.  De winnaar wordt op 3 juni uit 101 finalisten gekozen tot Baby van het Jaar 2009. Een groot deel van de sms-inkomsten wordt gedoneerd aan KiKa.

De winnende baby wordt covermodel van het blad ‘Wij Jonge Ouders’ en ontvangt een AEGON Spaarrekening met daarop € 10.000 en is een jaar lang hét gezicht van Prénatal.

Meer info op: www.babyvanhetjaar.nl

Lees ook:Sky Radio zoekt Baby van 2011
Lees ook:Sky Radio zoekt Baby van het Jaar 2014
Lees ook:Jordan is Baby van het Jaar 2014
Lees ook:Sky Radio zoekt Baby van het Jaar
Lees ook:100 baby’s genomineerd voor Baby van het Jaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Server Sky Radio op ontploffen door verkiezing

  1. Jacob

    Hoi Liesbeth,

    Kon even geen mail-link vinden, dus maar even zo: zou je het leuk vinden een blogpost te schrijven over Liever Kinderkamers?

    Live sinds vandaag, en lekker inspirerend als je geen zin hebt om voor de kinderkamer naar de meubelboulevard te gaan. :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>