Kruidvat zoekt Jouw Leukste Papa van Nederland

Kruidvat is op zoek naar Jouw Leukste Papa van Nederland.

Mama’s en kinderen kunnen de leukste papa voor deze titel nomineren.

Een eerste selectieronde levert Jouw Leukste Papa per provincie op. Deze 12 papa’s zijn daarna in de running voor de titel Jouw Leukste Papa van Nederland!


Nomineer nu Jouw papa en maak kans op de eervolle titel Jouw Leukste Papa van Nederland en de hoofdprijs: een verblijf in een luxe 6 persoons recreatieverblijf van alle moderne gemakken voorzien, in één van de DroomParken die Nederland rijk is.

Vul dit formulier in en upload een foto van Jouw Leukste Papa. Vertel ons ook waarom je vindt dat juist hij de allerleukste is!

Uit alle inzendingen wordt een selectie gemaakt met Jouw Leukste Papa per provincie.  Daarna kun jij van 29 mei t/m 8 juni 2012 op deze site stemmen op de Jouw Leukste Papa 2012 van heel Nederland.

Tussen 12 en 15 juni 2012 worden de prijzen aan zowel de provinciale winnaars als aan Jouw Leukste Papa van Nederland overhandigd.

Lees ook:Je kunt nu stemmen op de Leukste Papa!
Lees ook:Joya Fernandez Jouw Leukste Papa 2012
Lees ook:Verschoon je baby en win Etos-luiers
Lees ook:Sky Radio zoekt Baby van het Jaar
Lees ook:Sky Radio zoekt Baby van 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>