Jan Smit wil een baby met Yolanthe

 

Ach god .. Jan Smit wil een baby van zijn vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen. Maar Yolanthe is – zoals dat hoort met meisjes anno 2008 – baas in eigen buik. Zij wil wachten en dus zal Jan zijn kinderwens nog even in de ijskast moeten zetten. Eerst moet het huis dat het verliefde koppel heeft laten bouwen in Volendam helemaal klaar zijn. Dat kan nooit lang meer duren!

 

 

“Als je aan Jan vraagt wat hij voor zijn verjaardag, kerst of Sinterklaas wil dan antwoordt hij altijd ‘een baby!’”,vertelde Yolanthe deze week aan Weekblad Privé. Om te oefenen kreeg Jan daarom van zijn ouders alvast een Baby-born pop cadeau. Omdat hij er zo blij mee is heeft hij de speelgoedbaby de naam van zijn moeder gegeven, Gerda. Hoe ridicuul wil je het hebben?

Yolanthe maakt het mierzoete verhaal in Privé helemaal af met haar ontboezeming over het kamertje voor de kleine Smit: ”Ik weet al welke logeerkamer als eerste babykamer moet worden. Dus we houden er absoluut rekening mee dat het gaat komen.”

Gutteguttegut ..

Lees ook:Oefent Yolanthe voor het moederschap?
Lees ook:‘Yolanthe en Liza zwanger in 2010′
Lees ook:‘Wesley en Yolanthe zwanger in 2013′
Lees ook:Ellemieke Vermolen ‘not amused’ met felicitatie van Jan Smit
Lees ook:Lisa Bonet bevallen van derde kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>