‘Yolanthe en Liza zwanger in 2010′

Het gaat natuurlijk helemaal nergens over ..! Maar het is wel grappig om er het nieuwe jaar mee te open. De lezers van de Telegraaf voorspellen op de website van de krant welke bekende Nederlandse vrouw in 2010 zwanger wordt. En wie denkt u dat er het hoogst scoort? Juist ja: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Als het aan de Telegraaf-lezers ligt krijgt Yolanthe dit jaar een kindje van Wesley Sneijder. En ook Liza Plat, de vriendin van Jan Smit, zou wel eens mama kunnen worden in 2010.

Op de vraag ‘Wie wordt er zwanger in 2010?’ antwoordde 32% Yolanthe. 9% hield het op Jan Smits vriendin Liza en 59% van de 2500 stemmers zegt: allebei.

Op de valreep van 2009 heeft Wesley Sneijder Yolanthe ten huwelijk gevraag den zij heeft ‘ja’ gezegd, schrijft de Telegraaf op Nieuwjaarsdag. Neerlands populairste celebrity-koppel vierde oud en nieuw in Dubai met vrienden en familie.

Lees ook:‘Wesley en Yolanthe zwanger in 2013′
Lees ook:Wesley wil een boel baby’s
Lees ook:Popstars-Wesley heeft een dochter
Lees ook:Oefent Yolanthe voor het moederschap?
Lees ook:En we noemen hem Wesley ..

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Yolanthe en Liza zwanger in 2010′

  1. e.rouw

    Nou, ik hoop dat Yolante trouwt en een kind krijgt, in Italie blijft en minder aandacht vraagt,we worden wel moe van Yolante hoor

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>