Hilarisch: Mevrouw Geenszins

Goedemorgen mevrouw Geenszins, goed geslapen allebei? Mooi. Hoe zullen we het vandaag eens doen? Zal ik eerst u maar even helpen met de steunkousen? Ik lees hier van mijn collega dat u een nieuw looprekje krijgt? Geweldig zeg! Met Maxi-Cosi? Toe maar, ze vinden wat uit tegenwoordig hè.

(Foto Hayo Deinum: Tineke Geesink (63) met dochter Meagan)

Het zijn de eerste zinnen van een hilarische blog over Tineke Geessink, de 63-jarige vrouw uit Harlingen die maandag dochter Meagan op de wereld zette.

In Nederland werd Geessink afgewezen door fertiliteitsartsen. Die weigerden haar – geheel terecht wat mij betreft – vanwege haar hoge leeftijd te helpen bij haar kinderwens.

Dus zocht de Friezin haar heil in Italië, waar de omstreden IVF-dokter Severino Antinori haar met open armen en handenwrijvend ontving.

Lees de blog Ongewenst zwanger van Berend Quest en besef zelf ook hoe absurd het is dat een vrouw op zo’n hoge leeftijd nog een kinderwens wil vervullen!

Lees ook:Vrouw van 63 bevalt van dochter
Lees ook:Privé toont foto 63-jarige moeder
Lees ook:Harlingse vrouw (63) zwanger
Lees ook:Niemand heeft recht op een kind
Lees ook:Italiaanse (54) spontaan zwanger

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Hilarisch: Mevrouw Geenszins

  1. tamara

    Hahahaha
    Mevr. Geesink wat heeft u een mooie kinderwagen…oeps sorry bedoel rollator!!!!

      /   Reply  / 
  2. Moeder Erna

    Lieve Tineke,

    Weliswaar zijn wij geen bekenden van elkaar maar uw moed en volharding om uw leven te willen leven zoals het zich nu heeft geopenbaard met een mooie baby in de armen, daarvoor feliciteerd ik u van hart tot hart.

    Aanvullend wil ik u nog iets speciaals vertellen. Ik ben zelf 54 jaar doch had ook een zgn. ‘oudere’ moeder en… wat was ik super trots op haar! Ook als ik naar de bus vooruit rende en vroeg de chaufeur even te wachten. Dan lachte we naderhand hartelijk, omdat we ‘hem’ dan toch hadden gehaald.

    Ik heb altijd haar grotere wijsheid, in tegenstelling tot de moeders van mijn vriendinnetjes, geprezen en geroemd. Ik was echt TROTS op mijn oudere moeder en als eerbetoon aan haar, schrijf ik u nu om dit te vertellen.

    Mijn moeder was echt niet altijd zo gezond maar haar liefde en geduld, innerlijke wijsheid is mij al heel jong, nooit ontgaan.

    Okay, ik heb vanaf mijn 12 jr. wel gebeden of ik haar zo lang mocht houden totdat ik het alleen zou kunnen, hetgeen is geschied.
    Zij was 73jr. toen ze overleed en ik was volwassen (genoeg).

    Een ieder welke u uberhaupt veroordeelt begrijpt de onderlinge levens incl. zijn bedoelingen en de opdracht van ons als zielen onderling niet.

    Daarom; alles is een daad van zelfreflectie, zo ook de mensen welke na mij u op hun niveau zullen begroeten.
    Ik hoop dan enkel dat ze eerst dit berichtje zullen lezen, alvorens hun weloverwogen naamkaartje door te zenden.

    Bedankt lieve Tineke, dat u mij de kans heeft gegeven om mij er wederom aan te herinneren, dat de liefste Moeder zelfs niet eens het langst hoeft te leven, maar een kind enkel al jong de wijsheid van haar levenshouding hoeft te tonen. Ze zal dan opgroeien als een stabiele persoonlijkheid.
    Hartelijkste groeten van mij,
    Moeder Erna

      /   Reply  / 
  3. cassie

    ” I rather have one minute of wonderful, then a lifetime of nothing meaning full”

    Lieve Tineke
    Mijn schoonzus van 22 dumpt haar kindjes dagelijks bij Opa en Oma, zij zijn van Uw leeftijd en betere ouders dan mijn schoonzus!, het enige verschil is dat Opa en Oma de kinderen niet zelf gebaard hebben, Ik ken verschillende kinderen die beter opgevoed worden door hun Opa en Oma dan hun eigen Ouders!, ik vind de ophef schandelijk over Uw persoon!, Ok misschien had dit eerder gekund maar nu U en meagan gezond en wel zijn?, geniet er van, God alleen weet waneer U de aarde zult verlaten sommige ouders sterven heel jong, ik sluit mij geheel bij Moeder Erna haar reactie aan, Ik hoop ook dat de media zich oppervlakkig houd en U en Uw mooie dochter rust gunnen,

      /   Reply  / 
    1. tamara

      Je weet vantevoren dat je met deze poppenkast de media op je dak haalt! Zo normaal is het niet hoor om met je 63ste nog moeder te worden! BIZAR!

        /   Reply  / 
  4. Mike

    Ik vind het echt ONGEHOORD dat dit mag ik Nederland. Het is toch neit normaal.. Je creëert zo een wees en geen kind.

      /   Reply  / 
    1. tamara

      Deze mevrouw is ervoor naar italie gegaan omdat in Nederland de leeftijdsgrens 45 is!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>