Vrouw doodt baby en overlijdt in kraambed

Het blijkt een nog veel afschuwelijker drama dan het in eerste instantie leek. Afgelopen weekend las ik al over een dode vrouw en en dode baby in een huis in het Belgische Ingelmunster. Maandag geven diverse Vlaamse media de gruwelijke details prijs. De 41-jarige Katrien Allaert is doodgebloed in haar kraambed, de baby is kort na de geboorte vermoord. Alles wijst erop dat de moeder dat zelf heeft gedaan … (Foto: Het Nieuwsblad)

Volgens de Vlaamse krant De Morgen bracht Katrien haar kindje kort na de thuisbevalling om het leven. Daarna gaf ze haar vriend opdracht om het lijkje te verstoppen in de tuin. Ondertussen bloedde de vrouw dood.

Het parket verdenkt haar vriend Wesley M. uit Ingelmunster van betrokkenheid bij kindermoord en ‘schuldig verzuim’. Hij is wel vrijgelaten.

Katrien Allaert – moeder van twee tieners – woonde na haar scheiding weer bij haar vader. Ook haar nieuwe vriend woonde sinds twee jaar bij hen in. Vrijdagavond sloeg de man in paniek alarm omdat zijn vriendin onwel was geworden.

De hulpdiensten vonden de vrouw op bed. Ze bleek overleden. Het was duidelijk dat ze kort voor haar dood was bevallen. De arts vond even later ook het lichaampje van het meisje in de woning. Niemand, behalve Wesley, bleek van de zwangerschap af te weten.

Lees ook:‘Wesley en Yolanthe zwanger in 2013′
Lees ook:Moeder ‘Jasper van Essen’ vervolgd
Lees ook:Popstars-Wesley heeft een dochter
Lees ook:Verdachten zaak baby Willem zijn ouders, vader vrijgelaten
Lees ook:Ook moeder baby Willem van Oosterhout vrijgelaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>