Ook moeder baby Willem van Oosterhout vrijgelaten

De moeder van de dode vondeling baby Willem van Oosterhout is donderdag vrijgelaten. Justitie wilde de 31-jarige vrouw uit Oosterhout langer vasthouden maar de Bredase rechtbank heeft dat verzoek afgewezen. De moeder werd op 9 juni samen met haar echtgenoot aangehouden in verband met de dood van hun zoontje. Ze zouden hun kindje in maart te vondeling hebben gelegd die als gevolg daarvan zou zijn overleden. 

De 33-jarige vader werd twee weken geleden vrijgelaten. Ook zijn ouders werden vorige week gearresteerd en een dag later weer vrijgelaten. Ze blijven allemaal nog wel verdacht van betrokkenheid bij de dood van de baby.

Een trimclubje vond de baby in een bos langs het Wilhelminakanaal in Oosterhout. Hij zat in een plastic tas. Omdat zijn identiteit op dat moment nog onbekend was, kreeg hij van de burgemeester de naam Willem van Oosterhout.

Zie ook:

Verdachten zaak baby Willem zijn ouders

Opa en oma baby Willem van Oosterhout opgepakt

Lees ook:Opa en oma baby Willem van Oosterhout opgepakt
Lees ook:Verdachten zaak baby Willem zijn ouders, vader vrijgelaten
Lees ook:Arrestaties in zaak dode baby Willem
Lees ook:Justitie verdenkt ‘ouders’ baby Willem van moord
Lees ook:Moeder dode baby Breda vrijgelaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>