Saffira krijgt kinderen nog niet terug

Saffira Starke met kinderenSaffira Starke moet eerst haar leven op orde krijgen. Daarna krijgt ze haar kinderen pas terug. Triest voor de kleine meisjes maar ik kan het in dit geval alleen maar van harte eens zijn met Jeugdzorg. De 21-jarige Rotterdamse verzon onlangs dat ze een baby had gevonden naast een vuilcontainer in haar straat. Uit politie-onderzoek bleek dat de ‘vondeling’ haar eigen dochter was. Toen dat bekend werd zijn ook haar twee andere dochters uit huis geplaatst. (Foto RTV Rijnmond)

Saffira belde op 15 maart de politie met de mededeling dat ze een pasgeboren baby had gevonden naast een vuilcontainer aan de Waaldijk in Rotterdam-West.

Saffira gaat bij haar oma in Den Haag wonen en is bezig met een opleiding. Het is niet zeker of ze de zorg zal krijgen over Luna, het vondelingetje, schrijft RTV Rijnmond dinsdag.

De vader van Luna heeft laten weten dat hij het meisje erkent en de voogdij wil.

Lees ook:Vondeling Rotterdam maakt het goed
Lees ook:Vindster baby is zelf de moeder!
Lees ook:Baby bij vuilnis gevonden in Rotterdam
Lees ook:Dode baby in glasbak Den Haag
Lees ook:Moeder gooide foetus zelf weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>