Baby met penis op rug geboren

Ik heb sterk getwijfeld of ik dit bericht wel moest plaatsen. Een beetje onpasselijk word ik er namelijk wel van, zeker als ik foto bekijk. In China is een baby geboren met een bizarre afwijking; op de rug van het kind groeit een extra penis. Ik las het vanochtend in de Gazet van Antwerpen en in de Britse tabloid The Sun. Na er een uurtje over te hebben nagedacht heb ik het berichtje toch maar overgenomen. Het jongetje is namelijk geopereerd en het gaat goed met hem. Eind goed, al goed! (Foto: The Sun)

De baby kwam ter wereld in Hejian en is meteen na de geboorte op 27 mei naar het ziekenhuis gebracht. Het kind heeft behalve het extra geslachtsdeel ook een gewone penis. De zeldzame aandoening heet fetus in fetu (FIF).

Uiteindelijk werd zijn tweede geslachtsdeel op 6 juni verwijderd in het kinderziekenhuis van Tianjin. De operatie duurde drie uur, maar verliep voorspoedig. Met het jongetje, zoon van de 30-jarige Chinese boer Li Jun en zijn echtgenote, gaat alles goed.

Lees ook:Zwangere baby geboren …huh?
Lees ook:Meisje (1) zwanger van zusje (foto!)
Lees ook:Baby met zes benen geboren
Lees ook:BLØF-zanger Paskal vader van zoontje
Lees ook:Duitse vrouw wil baby bij afval dumpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>