Zwangere baby geboren …huh?

Dit is toch wel een bijzonder bizar bericht … ik las het zojuist in De Telegraaf: Een Saudische baby is zwanger geboren. Het kind lijdt volgens doktoren aan het ‘fetus in fetu’ syndroom. Dit bizarre fenomeen komt naar schatting bij 1 op de 500.000 pasgeborenen voor. De moeder was in eerste instantie zwanger van twee kinderen, maar de ene foetus groeide verder in de andere tijdens de zwangerschap.

Lees ook:Meisje (1) zwanger van zusje (foto!)
Lees ook:Baby Lily Allen dood geboren
Lees ook:Twee baarmoeders, één gezonde dochter
Lees ook:Filmpje: bus op rem voor baby op straat!
Lees ook:Zwangere vrouwen screenen op chlamydia

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zwangere baby geboren …huh?

  1. Pingback: Meisje (1) zwanger van zusje (foto!) | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>