Kluivert genomineerd als papa van het jaar

Patrick Kluivert is genomineerd voor de titel ‘Papa van het jaar 2008’. De voetballer moet het opnemen tegen Erben Wennemars, Barry Atsma, Hans Kazan, Dennis van der Geest, Bart Bosch, Edwin Smulders, Robert Schoemacher, Grad Damen en Henny Huisman. Dat kan ie nooit gaan winnen, mag ik toch hopen. Is Kluivert met alles wat hij op z’n kerfstok heeft het rolmodel van de ideale vader? (Foto: De Telegraaf)

De verkiezing wordt georganiseerd door het tijdschrift PAPA!. Volgens Frank Meijer van PAPA! draait de vader van nu naast een drukke baan ook volop mee in het gezin: ,,De ideale papa worstelt zich – na een dag hard werken - door de files heen naar huis. Hij haalt boodschappen, pikt z’n kind op van de crèche en staat ook nog eens regelmatig te koken.”

Eerder ging de titel ‘Papa van het jaar’ al naar Paul de Leeuw (2006) en Marco Borsato (2007).

Patrick Kluivert heeft vier kinderen. Met styliste Rosanna Lima kreeg hij in september 2007 een zoontje, Shane (zie foto). Uit een eerder huwelijk met Angela heeft Kluivert ook al drie zonen.

Lees ook:Bart Bosch is papa van het jaar!
Lees ook:Frans Bauer papa van het jaar 2009
Lees ook:Kruidvat zoekt Jouw Leukste Papa van Nederland
Lees ook:Je kunt nu stemmen op de Leukste Papa!
Lees ook:Man verft huis roze voor baby

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kluivert genomineerd als papa van het jaar

  1. Lin

    ,,De ideale papa worstelt zich – na een dag hard werken – door de files heen naar huis. Hij haalt boodschappen, pikt z’n kind op van de crèche en staat ook nog eens regelmatig te koken.”

    Nou, ik geloof er weinig van dat een van de bovengenoemde papa’s dat allemaal doen, maar goed… kan ik mijn eigen vent niet nomineren? Die brengt en haalt onze zoon van de creche, kookt, doet dingen in huis en neemt mij ontzettend veel dingen uit handen nu ik hoogzwanger ben.

      /   Reply  / 
  2. Paul

    Lijkt me niet echt de ideale vader!
    Hoe komen ze erop om juist hem te nomineren?? Besloten clubje denk ik.

      /   Reply  / 
  3. michele

    Paul fijn dat jij de heer in questie zo goed kent. Ik kan je verzekeren het is een hele goede vader en een hele lieve, tikje impulsieve, man.
    Vind het sowieso onzin papa van het jaar.
    Omdat iemand de luiers verschoont met de kinderen speelt en een deel van huishouden op zich neemt. Dit lijkt mij meer dan normaal. Voor een moeder is het normaal en voor een vader wordt hij genomineerd als papa van het jaar? Flauwekul.
    Mijn vriend laat mij elk weekend uitslapen, maar ik draai ook nachtdiensten2x per week. Hij gaat er altijd uit als de kinderen ‘s nachts wakker worden, ik wordt niet wakker. Hij kleedt de kinderen ‘s morgens aan, ik leg de combies klaar om pipo de clown te verkomen, en geeft ze eten. Ik breng ze naar school. Zodra hij thuis is is alle aandacht voor de kinderen. En neemt een deel van het huishouden op zich. Maar papa van het jaar nee hoor gewoon een betrokken vader zonder flauwekul. Als ik mijn vriendinnen zie doen hun vrienden het allemaal zo. Het is toch ook hun kind. En het is een voorrecht om voor kinderen te mogen zorgen. Dit vinden gelukkig de meeste vaders ook.

      /   Reply  / 
  4. Paapsgezind

    *nomineert Fritzl voor papa van het jaar*

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>