Vader slaat huilende baby bijna dood

Het zijn van die gruwelberichten waar je iedere keer weer versteld van staat. Een jonge vader uit het Duitse Pfullendorf (Baden-Württemberg) heeft zijn twee maanden oude baby bijna doodgeslagen … De politie heeft de 18-jarige vader aangehouden, schrijft De Telegraaf. Hij bekende het kind te hebben mishandeld omdat het maar bleef huilen. Dramatisch! (Foto: Toddler.nl)

De man sloeg de baby met zijn vuist op het achterhoofd, om het kindje te laten stoppen met huilen. De 16-jarige moeder van de baby sloeg alarm. Het kindje werd met zware verwondingen aan de schedel met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Als je de leeftijden ziet van deze mensen, geeft zo'n bericht toch weer te denken. Overal hoor je om je heen oproepen dat vrouwen niet zo lang moeten wachten met het krijgen van kinderen. Dat ze op jongere leeftijd zwanger moeten raken omdat dat minder risico's met zich meebrengt voor moeder en kind. Natuurlijk kennen we de omstandigheden niet waarin dit scenario zich heeft afgespeeld. Maar ik durf er bijna vergif op in te nemen dat leeftijd en gebrek aan (levens)ervaring een grote rol hebben gespeeld in dit drama.

Lees ook:Baby’s laten huilen is gevaarlijk
Lees ook:Valreepmoeders twijfelen over tweede kind
Lees ook:Baby slikt methadonpil van vader
Lees ook:Vader 12-jarige moeder opgepakt
Lees ook:Niet Alfie maar 14-jarige Tyler is vader van Maisie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vader slaat huilende baby bijna dood

  1. JinX

    Tjonge jonge jonge jonge , ik word misselijk van dit soort berichten.

    Ik vind dat je dit niet goed kan praten ongeacht je leeftijd of je nou 18 bent of 88.

    En in wat voor situatie je ook zit , belachelijk !!!

      /   Reply  / 
  2. Lin

    In één woord, vreselijk! Arme baby… ik sta zelf op het punt om voor de tweede keer moeder te worden en ik kan echt wel janken als ik dit soort berichten lees…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>