Ronaldo erkent zoon na DNA-test

De Braziliaanse voetballer Ronaldo heeft woensdag na een DNA-test toegegeven dat hij de vader is van de 5-jarige Alex. De moeder van het kind, de Japanse Michele Umezu, probeerde de 34-jarige spits al sinds 2009 te laten erkennen dat hij de wettelijke vader is van het jongetje. Mission accomplished!

Op Twitter schrijft Ronaldo woensdag: “Alex is mijn zoon. Ik zal me altijd als zijn vader gedragen. De uitslag van de test bevestigde het vermoeden dat ik had toen ik Alex ontmoette.”

Het jongetje is in Japan geboren, woont nu in Singapore maar heeft wel de Braziliaanse nationaliteit.

Ronaldo ontmoette Michele in 2002 tijdens een feest in Tokio naar aanleiding van het WK voetbal in 2002. In 2004 toen de voetballer met Real Madrid opnieuw in Japan was, zocht hij haar opnieuw op en raakte ze zwanger van hem.

Ronaldo heeft nu 4 kinderen. Behalve van Alex is hij ook de vader van de 10-jarige Ronald uit zijn eerste huwelijk. Met zijn huidige vrouw Bia Anthony kreeg de Braziliaan twee kinderen: de bijna 2-jarige Maria Sophia en de 8 maanden oude Maria Alice.

Bron: Telegraaf.

Lees ook:Dochter voor voetballer Ronaldo
Lees ook:Ronaldo junior in ziekenhuis?
Lees ook:Ronaldo noemt zoon Cristiano
Lees ook:Cristiano Ronaldo vader van zoon
Lees ook:Cristiano Ronaldo duimt na iedere goal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>