Cristiano Ronaldo duimt na iedere goal

Er zijn meer voetballers geweest die een ode brachten aan hun pasgeboren kind nadat ze gescoord hadden. Ik kan me er eentje herinneren (z’n naam is me even ontschoten .. ) die deed alsof hij z’n baby in z’n armen aan het wiegen was. En nu heeft Cristiano Ronaldo ook een leuke bedacht: na ieder doelpunt zuigt hij op zijn duim ter ere van zijn zoontje.

Alle goals van de Real Madrid-ster worden momenteel opgedragen aan de zes maanden oude Cristiano Ronaldo junior. De stiefvader van de voetballer, Jose Andrade, neemt de baby regelmatig mee naar de wedstrijden van zijn beroemde vader.

Cristiano Ronaldo maakte in juli via Facebook en Twitter bekend dat hij vader was geworden van een zoontje. Hij wil het kind alleen opvoeden en het was de bedoeling dat de moeder van de baby anoniem zou blijven. Dat lukte maar ten dele want er deden meteen allerlei geruchten de ronde dat de het om een serveerster uit Los Angeles zou gaan.

Klik hier voor de foto’s van een duimende Ronaldo.

Lees ook:Ronaldo noemt zoon Cristiano
Lees ook:Cristiano Ronaldo vader van zoon
Lees ook:‘Ronaldo betaalde draagmoeder’
Lees ook:Ronaldo junior in ziekenhuis?
Lees ook:Christiano Ronaldo draagt EK-award op aan zoontje

1 Reacties // Reageer

One thought on “Cristiano Ronaldo duimt na iedere goal

  1. jkl

    SCHATTIG!!

    BESTRE VOETBALLER OOIT!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>