‘Moeder van zoon Ronaldo is serveerster’

Twaalf miljoen euro ten spijt komt er toch steeds meer naar buiten over de vrouw die door Cristiano Ronaldo betaald is om zijn zoon op de wereld te zetten. De Portugese stervoetballer kocht met het megabedrag de volledige voogdij over zijn kind. De afspraak was dat de moeder anoniem zou blijven maar die opzet lijkt mislukt. Volgens de laatste geruchten gaat het om een serveerster uit Los Angeles. (Foto: Shownieuws.tv)

Ronaldo zou de vrouw vorig jaar tijdens een vakantie in een restaurant hebben ontmoet. Hij zou haar op directe, tamelijk genante wijze de liefde hebben verklaard.

Volgens Shownieuws zou hij de serveerster recht in de ogen hebben gekeken en in steenkolen-engels hebben gezegd: “Jij en ik, f**k, f**K.”

Het meisje was totaal overrompeld en begreep in het begin niet eens wat hij bedoelde. Toen ze een paar weken later ontdekte dat ze na de ‘one night stand’ zwanger was nam ze contact op met de manager van Ronaldo, Jose Mendes.

Op advies van zijn moeder en zussen liet Ronaldo een vaderschapstest uitvoeren nadat het kind geboren was. Daarna besloot de voetballer het vaderschap op zich te nemen. Hij betaalde de serveerster 12 miljoen euro voor de volledige voogdij. De moeder moest buiten de publiciteit blijven maar die opzet lijkt jammerlijk te mislukken …

Lees ook:Cristiano Ronaldo vader van zoon
Lees ook:Ronaldo noemt zoon Cristiano
Lees ook:Cristiano Ronaldo duimt na iedere goal
Lees ook:‘Ronaldo betaalde draagmoeder’
Lees ook:Christiano Ronaldo draagt EK-award op aan zoontje

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “‘Moeder van zoon Ronaldo is serveerster’

  1. Lia

    Tsja, hoe moet je dat later aan je kind uitleggen? Ik heb 12 miljoen euro voor je betaald en in ruil daarvoor mocht je moeder geen contact meer met je hebben? Wat zegt dat over je ouders? Ik heb intens medelijden met dit jongetje; ondanks alle rijkdom waarin hij zal opgroeien, is hij door zijn ouders gewoonweg behandeld als handelswaar.

      /   Reply  / 
  2. Fabienne Zorg

    Dit is toch ongelooflijk? Dat een kind zo maar afgekocht kan worden. Sowieso had ik al niet zo’n hoge dunk van die Ronaldo, nu al helemaal niet meer. Het dan ook nog zo proberen weg te verdoezelen. Mensen komen er toch achter dat hij ineens een zoon heeft? waar zou hij die in godsnaam vandaan moeten halen.

      /   Reply  / 
  3. Tanja Groothuizen

    Denk dat het later niet leuk zal zijn voor het kind zelf!

      /   Reply  / 
  4. Sara Bergen

    Wat een onzinnig gedoe dit, heel bizar. Ik wist eigenlijk niet eens dat hij een zoon had.

      /   Reply  / 
  5. Chantal

    Apart artikel om te lezen dat een kind hier wordt gebruikt als handelswaar. Ik ben het eens met lia

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>