Eerste ‘babyfoto’ van Ronaldo junior

paparazziEigenlijk mag het geen foto heten … en wil je het wel zo noemen dan is het toch op z’n minst een mislukte foto. Want dankzij een knuffel is er niet eens een gezichtje te zien! Het zou dus om het even welke pasgeboren baby kunnen zijn. Toch gooit de Britse tabloid The Sun het kiekje de wereld in als de eerste babyfoto van Cristiano Ronaldo junior. De paparazzi-fotograaf in kwestie zal er ongetwijfeld goud geld mee verdienen ..

De baby van de Portugese stervoetballer Cristiano Ronaldo werd op de gevoelige plaat vastgelegd tijdens een uitje met zijn oma Dolores Aveiro, de moeder van de beroemde vader. Klik hier om de foto te bekijken. U bent gewaarschuwd .. eigenlijk is er niks te zien!

Ronaldo zelf is nog niet gespot samen met zijn kind. Afgelopen week was hij op vakantie in de Verenigde Staten met zijn Russische vriendin, het model Irina Shayk.

Sinds de geboorte van Cristiano junior doen de wildste geruchten de ronde over de moeder van het kind. De voetballer zou miljoenen hebben betaald aan een Amerikaanse draagmoeder. Om de baby op de wereld te zetten en om anoniem te blijven.

Ronaldo zelf zwijgt in alle talen over herkomst van de baby. Op de vraag of hij inderdaad een draagmoeder heeft betaald om zijn kind te baren zei hij: “Begin er niet over”.

Bron: The Sun

Lees ook:Ronaldo noemt zoon Cristiano
Lees ook:Cristiano Ronaldo duimt na iedere goal
Lees ook:Ronaldo junior in ziekenhuis?
Lees ook:‘Ronaldo betaalde draagmoeder’
Lees ook:Christiano Ronaldo draagt EK-award op aan zoontje

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eerste ‘babyfoto’ van Ronaldo junior

  1. RFJ

    laaat hem toch met rust

    CR7/9 4EVER!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>