Sharon den Adel bevalt van zoon

Zangeres Sharon den Adel en gitarist Robert Westerholt van Within Tempation zijn woensdag ouders geworden van hun derde kindje. Dat schrijven de trotse ouders op hun website. Het jongetje heet Logan Arwin Westerholt.

Logan is al na ruim zeven maanden zwangerschap geboren maar moeder en zoon maken het prima. Het ventje weegt 2515 gram en is 47 centimeter lang.

Sharon en Robert schrijven:

,,We zijn zo blij dat hij veilig bij ons thuis is. De bevalling ging goed en ik en Logan voelen ons geweldig. Voor dit moment groetjes vanaf de wolken waarop wij zweven en we hopen dat jullie ook een fantastische dag hebben.”

Door de zwangerschap werd de Europese tour van de band van het voorjaar verschoven naar het najaar. Vanwege complicaties tijdens eerdere zwangerschappen durfde de zangeres het namelijk niet aan om hoogzwanger op het podium te staan. Sharon zal vanaf augustus weer klaar zijn om op te treden.

Sharon en Robert hebben al een dochter, de 5-jarige Luna en een zoontje, de 1-jarige Aiden.

Lees ook:Zangeres Within Temptation weer zwanger
Lees ook:Within Tempation: A new kid on the block
Lees ook:Robert Gesink wordt vader
Lees ook:Extra editie Negenmaandenbeurs gaat niet door
Lees ook:Jacqueline Govaert bevallen van dochter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>