Jorinde Moll zwanger van tweede kind

Jorinde Moll is zwanger van haar tweede kind. De ex-presentatrice van Veronica onthult deze week exclusief in Story dat zij en haar man Chalid Arrab in november opnieuw een baby verwachten. Het koppel heeft al een dochter, Loubna.

In Story zegt de 38-jarige Moll: “Enkele dagen geleden heb ik een echo gehad en alles gaat goed met de baby.” Over een paar weken is het geslacht van de baby bekend.

In mei 2007 trouwde Jorinde Moll met freefighter Chalid Arrab. Samen met hun dochter Loubna woont het gezinnetje in Zwitserland.

Na de geboorte van haar eerste kind gooide de als tamelijk ruig bekend staande Moll het roer volledige om. Zo was ze enige tijd verslaafd aan cocaine. Maar met de komst van Loubna kickte ze af en besloot ze zich volledig aan haar kind te wijden.

In augustus 2009 werd Jorinde in de Telegraaf nog geportretteerd als beroemde ‘thuisblijfmoeder’. In dat interview vertelde ze onder meer dat ze haar leven als cokesnuiver naar volle tevredenheid heeft ingeruild voor een kind.

Bron: Story.

Lees ook:Tweede dochter voor Jorinde Moll
Lees ook:Jorinde Moll ruilde coke in voor kind
Lees ook:‘Birgit Schuurman is hartstikke zwanger’
Lees ook:Story weet het zeker: ‘Maxima is weer zwanger!’
Lees ook:Celstraf voor gamers die baby uithongerden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>