Celstraf voor gamers die baby uithongerden

prius onlineEen gameverslaafd echtpaar uit Zuid-Korea dat hun baby liet verhongeren moet twee jaar de cel. De ouders zaten dagenlang in het internetcafé en lieten ondertussen hun dochter van drie maanden alleen thuis. Ironisch genoeg waren ze verslaafd aan een computerspel waarbij ze virtueel een kind groot moesten brengen ..

De 41-jarige vader en 25-jarige moeder moeten twee jaar de cel in. De straf van de vrouw is opgeschort omdat ze zwanger is van een tweede kind.

De baby kreeg één keer per dag voeding. De rest van de dag was het stel de hort op om te gaan gamen. De man en de vrouw waren allebei hun baan kwijtgeraakt en zochten hun heil op internet om aan de werkelijkheid te ontsnappen.

In eerdere berichten werd gemeld dat het koppel verslaafd was aan het spel Second Life. Bij de veroordeling werd echter gesproken over opvoeden van een virtueel meisje via het spel Prius Online.

Lees ook:Jaar cel voor veroorzaken miskraam
Lees ook:Hoogzwangere hoer is gat in de markt
Lees ook:66-jarige Zwitserse vrouw bevalt van tweeling
Lees ook:Mini-BN’ers voor Martijn, Esther en Marilou
Lees ook:‘Marike H. moet tbs krijgen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>