Zwangere Schiffer naakt op cover Vogue

Claudia Schiffer Duitse VogueDe Duitse Claudia Schiffer is hoogzwanger van haar derde kind. Ze staat op knappen maar dat weerhoudt haar er niet van om poedelnaakt te poseren op de cover van het juni-nummer van de Duitse ‘Vogue’. De foto’s zijn gemaakt door de Duitse modeontwerper Karl Lagerfeld. Schiffer poseert op ongeveer dezelfde wijze als Demi Moore in 1991 deed voor Vanity Fair.

(Foto: Vogue/Vanity Fair)

De 39-jarige Claudia Schiffer is eind deze week uitgerekend. Ze poseerde voor Vogue omdat ze het belangrijk vindt ‘om te laten zien hoe mooi het is vrouw te zijn. Het juni-nummer van het blad is in z’n gehaal aan haar opgedragen. Ze heeft sinds haar debuut als fotomodel twaalf keer op de voorkant van Vogue gestaan.

De zwangere Claudia Schiffer en haar man Matthew Vaughn weten inmiddels dat ze een meisje krijgen. Het stel trouwde in 2002 enĀ  heeft al twee kinderen, een jongen van 7 en een meisje van 5.

Lees ook:Mariah Carey geeft zich bloot
Lees ook:Claudia Schiffer bevallen van meisje
Lees ook:Claudia de Breij bevallen van een zoon
Lees ook:Geen baby meer voor Claudia de Breij?
Lees ook:Welke mafkees zet z’n baby op internet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>