Neeeeeee … Claire is nog niet bevallen!!

UPDATE 6-7-2009: Bevalling Claire is begonnen!

Wel grappig. Vorige week schreef ik zelf een blogje waarin ik me afvroeg of Claire Recourt, ex-bewoner van de Gouden Kooi, inmiddels bevallen was van haar dochter. Onschuldig bedoeld omdat ik me oprecht afvroeg waarom er al bijna 24 uur geen tweets meer op hun Twitters waren verschenen. Er bleek niks aan de hand te zijn. Maar nu schijnt er toch echt een hele vette, serieuze, megagrote roddel rond te gaan dat de dochter van Claire en Huub geboren is. Op Hyves wordt Claire in ieder geval volop gefeliciteerd. Gelukkig helpt ze meteen alle volgers uit de droom en maakt ze op haar blog korte metten met het gerucht: ZE IS NOG NIET BEVALLEN!

Het klopt dat ze al een paar dagen over de uitgerekende datum heen is. Het prinsesje van Huub en Claire zou op 29 juni geboren worden. Maar die dag is zonder weeën en ander bevallingsonheil voorbij gegaan. We hopen voor Claire in ieder geval dat het met deze hitte niet lang meer zal duren voordat hun meisje geboren wordt.

In haar blog met de titel ‘Huh?’ schrijft Claire woensdagavond:

Ik ben helemaal niet bevallen! Was het maar waar, haha. Ze zit nog steeds in mijn buik en ik verwacht dat ze nog wel ff blijft zitten… Ben wel over de uitgerekende datum heen, maar kan zo tot 42 weken duren.. Dus bedankt allemaal, heel lief, maar ze is nog niet!

Ook partner Huub lucht op Twitter en op Hyves zijn hart:

Vraag mij af wat de bron is van het gerucht dat onze dochter geboren zou zijn, die zit nog steeds in Claire haar buik.

Dat dat even duidelijk is …

Lees ook:Claire uit de Gouden Kooi staat op ploffen
Lees ook:Zwangerschapsshoot Huub en Claire
Lees ook:Zou Claire (aan het) bevallen zijn?
Lees ook:Bevalling van Claire is begonnen!
Lees ook:Gouden Kooi’s Huub en Claire uit elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>