Gouden Kooi’s Huub en Claire uit elkaar

Wekenlang heb ik de aanstaande geboorte van hun dochter op de voet gevolgd. Via Twitter, Hyves en Huub’s eigen weblog slingerde het beroemde koppel uit De Gouden Kooi vrijwel alles op het net. Huub hield ons zelfs twitterend op de hoogte tijdens de bevalling! En nu is het sprookje uit. Drie maanden na de geboorte van hun dochter Sophie gaan Huub van Ballegooy en Claire Recourt scheiden.

Het gonsde al weken van de geruchten dat de twee uit elkaar zouden gaan, maar nu is het definitief. Claire heeft het nieuws zelf bekendgemaakt aan RTL Boulevard.

Het huwelijk van Claire en Huub in de miljoenenvilla De Gouden Kooi leek één grote stunt. Toch bleef het stel tegen de verwachtingen in bij elkaar. In juli werd hun eerste kindje Sophie geboren.

Maar nu hebben Claire en Huub dus toch besloten om uit elkaar te gaan. Beiden hebben een advocaat ingeschakeld. Tot die tijd wil het stel niets kwijt over de reden achter de breuk.

Op zijn weblog geeft Huub wel een korte reactie op het nieuws:

Tja lastige tijden,

onze scheiding is onze scheiding en die is prive. Daarnaast vind ik het ook niet wenselijk om allerlei verhalen naar buiten te brengen ivm onze prachtige dochter Sophie. Wij houden dit echt in de prive sfeer.

Bedankt voor ook alle lieve reacties die binnenstromen,

grtz

Volgens RTL Boulevard woont Claire weer thuis bij haar ouders in Tilburg. Haar kapperszaak in Hilversum heeft ze verkocht. Zowel haar Hyves-pagina als haar Twitter zijn uit de lucht.

Een paar weken geleden verscheen wel het volgende opmerkelijke bericht op de Hyves-pagina van Claire:

“Lieve mensen, ik heb droevig nieuws. Huub en ik zijn uit elkaar. Huub is weer vreemdgegaan. En nu werd het me echt te veel. Ik hou het liever voor familie, maar ik vind niet dat we moeten gaan spelen dat het goed gaat. Het ergste vind ik het voor ons prinsesje Sophie, maar we lossen dit goed op. Huub het was een mooi avontuur. Kus Claire.”

Huub en Claire lieten daarna weten dat het bericht niet klopte. Op Twitter schreef hij dat ‘één of andere debiel’ Claire d’r Hyves had gehackt.


Lees ook:En Huub gaat twitteren tijdens de bevalling ..
Lees ook:Claire beschuldigt Huub van huiselijk geweld
Lees ook:Huub, Claire en Twitter: the story continues
Lees ook:Claire uit de Gouden Kooi staat op ploffen
Lees ook:Huub: Claire en Sophie mogen naar huis!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gouden Kooi’s Huub en Claire uit elkaar

  1. sb

    afknallenn die huub, gewoon als je hem op straat tegen komt, zo ongelovelijk hard en bruut in zijn gezichtje stompen, tegen de grond aan werken en dan ff een 9mm tegen z’n voorhoofdje, laten we de wereld van deze zieke geest verlossen……….
    “In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti”…

      /   Reply  / 
  2. Judith

    Die griet had ook beter moeten weten als ze de waarschuwingen in de wind slaat..alleen sneu voor het kind..met zo’n vader en moeder..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>