Zou Ellemieke al aan het bevallen zijn?

Soms kunnen de bezoekcijfers van een weblog je ineens op een idee brengen. Daarin is namelijk gedetailleerd te zien via welke zoektermen mensen al googlend op jouw blog terecht komen. En je raadt het al .. dezer dagen wordt er druk gesurfd op Ellemieke Vermolen.

Want ja .. begin november was ze al zeven maanden zwanger en helemaal klaar voor de geboorte van haar eerste kindje. Inmiddels zijn we meer dan twee maanden verder en hebben we nog niks gehoord, gezien of gelezen over de baby die ze samen met topkok Sergio Herman verwacht.

Zoals half Nederland begin december uitkeek naar de verlossing van Froukje de Both, zo wachten we nu blijkbaar met velen op de bevalling van Ellemieke. Eerlijk gezegd maak ik me wel een beetje zorgen om haar bevalling. Zoals iedereen weet is Ellemieke getrouwd met de vader van haar kind, topkok Sergio Herman. Die heeft een aardig lopend restaurantje in het Zeeuwse Sluis. En laat nou net in Zeeland de verloskundige zorg met gierende banden worden uitgehold.

We hopen dus maar dat Ellemieke op het moment van bevallen niet bij haar echtgenoot in Sluis is. Maar gewoon rustig in haar stulpje in Knokke. Kan ze met een gerust hart met haar vluchtkoffertje naar een Belgische kliniek vertrekken op het moment dat haar vliezen breken. En hoeft ze ook niet te smeken om een ruggenprik. Of een epiduraaltje, zoals ze daar zeggen. Doen ze in Belgie stukken minder moeilijk over dan in Nederland.

He .. hoe meer ik erover schrijf, hoe meer ik er zelf ook over wil weten. Ik krijg gewoon zin in die bevalling van Ellemieke. Eens even googlen of er al nieuws is. Drie keer raden op welke website ik dan uitkom!

Zie ook: Zoon voor Ellemieke Vermolen en Sergio Herman

Lees ook:Ellemieke Vermolen zwanger van topkok Sergio
Lees ook:Tweede zoontje voor Ellemieke Vermolen
Lees ook:Ellemieke weet het wel maar ze zegt het niet
Lees ook:Ellemieke Vermolen zwanger van tweede
Lees ook:Ellemieke wil lekker moederen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zou Ellemieke al aan het bevallen zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>