Ellemieke Vermolen zwanger van tweede

Ellemieke Vermolen is in verwachting van haar tweede kindje. De SBS-6 presentatrice vertelde dat dinsdagavond in Shownieuws. Ze is vier maanden zwanger. Ellemieke en haar man topkok Sergio Herman kregen in januari 2009 al een zoontje: Noah. 

“Ik vind het zelf ook nog steeds een leuke verrassing”, vertelde de 33-jarige Ellemieke aan Shownieuws. “We waren er natuurlijk mee bezig, dus we waren er wel op voorbereid. Maar als het dan zover is, is het toch een waanzinnig wonder dat het je mag overkomen.”

“Een groot gezin is zeker een droom. Ik heb er al twee van Sergio en natuurlijk mijn eigen kindje Noah erbij. Dus dat is toch wel een groot gezin, maar heel gezellig.”

De eerste maanden van de zwangerschap was Vermolen erg misselijk: ,,Echt een vaatdoek. Dan ben je thuis natuurlijk ook niet de gezelligste, dus Sergio had het wel zwaar met me. Maar hij is het gewend, zo was het ook bij de vorige.”


Lees ook:Tweede zoontje voor Ellemieke Vermolen
Lees ook:Ellemieke wil lekker moederen
Lees ook:Zoon voor Ellemieke Vermolen en Sergio Herman
Lees ook:Ellemieke Vermolen ‘not amused’ met felicitatie van Jan Smit
Lees ook:Ellemieke Vermolen zwanger van topkok Sergio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>