Bijna Jonge Gezinnen Beurs!

Nog een maandje, dan is de Jaarbeurs in Utrecht weer het toneel van de Jonge Gezinnen Beurs. Misschien ben je wars van beurzen en hou je niet van de drommen publiek die erop afkomen? Probeer die bezwaren dan opzij te zetten en het te zien als een leuk dagje uit, met of zonder je kind(eren). Geloof me, het is echt de moeite waard!

Op de Jonge Gezinnen Beurs kun je je onderdompelen in de wonderlijke wereld van zwangerschap en ouderschap. Het thema van de beurs is dit jaar Liefde.

Voor aanstaande, kersverse en ervaren ouders is er genoeg te doen: gratis workshops, lezingen, productdemonstraties en je kunt natuurlijk profiteren van allerlei beursaanbiedingen.

De beurs wordt dit jaar gehouden van van 4 t/m 7 november. Nieuw in 2010 zijn de koopavonden op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur.

Als je nu een kaartje bestelt voor de koopavond, krijg je je 2e kaartje gratis!

In de voorverkoop zijn alle kaartjes bovendien 5 euro goedkoper. Kaartjes in de voorverkoop kun je bestellen tot en met 3 november.

Klik hier voor meer informatie over de Jonge Gezinnen Beurs.

Lees ook:Babyfluisteraar op Jonge Gezinnen Beurs 2008
Lees ook:Vrijkaartjes Ouders Natuurlijk
Lees ook:Bijna Jonge Gezinnen Beurs
Lees ook:Beurs Ouders Natuurlijk!
Lees ook:Jonge Gezinnen Beurs is een dagje uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>