Jonge Gezinnen Beurs is een dagje uit

Een absolute aanrader. De Jonge Gezinnen Beurs 2008. Kan niet anders zeggen. De beurs is donderdag geopend in de Jaarbeurs in Utrecht en duurt nog tot en met zondag. Op de openingsdag van de beurs struikelde je werkelijk over de publiekstrekkers. Ik noem een Yvon Jaspers, een Babette van Veen en een Vivian Ewbank-Reijs van Supermom. Volle bak was het ook in het theater bij de reading van babyfluisteraar Derek Ogilvie. En de kleintjes dromden massaal samen voor een 'meet-en-greet' met Elmo.

De Jonge Gezinnen Beurs is echt een dagje uit. Mijn zoontje Kasper van bijna twee kan het beamen. De organisatie heeft ervoor gezorgd dat een goede variatie aan stands wordt afgewisseld met aantrekkelijke voorstellingen/optredens en activiteiten voor de kinderen.

In het
TROS-Theater kunnen kinderen optredens bijwonen van ondermeer Bumba, Bibaboerderij, Chipz en Djumbo. Er zijn ook Meet en Greet's met figuren uit Sesamstraat. Succes gegarandeerd!

Bij
het ANWB-Kampeerpaviljoen kunnen kinderen op een testparcours een skelterrit
maken met een mini-caravan. En in het paviljoen van Recreatiecentra Nederland (RCN) kunnen ook de allerkleinsten zich helemaal uitleven. Daar is een heus binnenspeeltuintje ingericht. Kasper was er niet weg te slaan

Door de goede afwisseling is het voor het hele gezin met gemak een dag goed vertoeven op de beurs. Als je kleintje even uitrust in de kinderwagen van alle indrukken, kun jij op je gemak lang de stands schuifelen. Kasper genoot zo van alle levendigheid en muziek om hem heen dat hij overal voor in was.

Na het toetjes proeven bij Nutricia en Nestle liet hij zich zelfs verleiden tot het testen van een nieuwe hippe kinderstoel. De Fresco van Bloom is genomineerd voor de verkiezing Best Baby & Infant Product 2009. De stoel is geschikt vanaf de geboorte tot 36 kilogram. Er zit een ligstand op voor baby's van 0 tot 6 maanden. Hij is als kinderstoel geschikt voor kinderen van 6 maanden totdat ze 36 kilo wegen. Zo te zien op bijgaande foto zit de stoel heerlijk!

Tip: koop je toegangskaarten online in de voorverkoop. Scheelt je € 3,- (je betaalt dan €
12,-). Bovendien hoef je niet in wachtrij voor de kassa. De Jonge Gezinnen Beurs is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar.

Meer info en openingstijden op de website van de Jonge Gezinnen Beurs.

Lees ook:Babyfluisteraar op Jonge Gezinnen Beurs 2008
Lees ook:Bijna Jonge Gezinnen Beurs!
Lees ook:Bijna Jonge Gezinnen Beurs
Lees ook:De Breeze: een hippe opvouwbare bolderkar
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes beurs Ouders Natuurlijk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>