Justitie verdenkt ‘ouders’ baby Willem van moord

 

 

Het kan bijna niet anders .. dat moeten de ouders wel zijn. Die gedachte kwam bij mij als eerste op toen ik deze week las dat de politie een 31-jarige vrouw en een 33-jarige man uit Oosterhout had gearresteerd in verband met de dood van baby Willem. Woensdag heeft justitie in Breda inderdaad bekend gemaakt dat de veronderstelde ouders verdacht worden van moord op de pasgeboren baby. Het dode lichaampje van Willem werd op 12 maart gevonden langs het Wilhelminakanaal in Oosterhout. 

 

Er loopt momenteel een onderzoek om definitief vast te kunnen stellen of de deze week aangehouden Oosterhoutse man en vrouw inderdaad de ouders van het jongetje zijn. Volgens BN/De Stem wil het Openbaar Ministerie niet bevestigen dat het om het om het echtpaar Y. gaat. De krant schrijft dat betrouwbare bronnen melden dat het 'met zekerheid' om de 33-jarige 'vader' M.Y. en de 31-jarige 'moeder' E.Y. gaat.

Buurtbewonders van het echtpaar zijn door politie en justitie gevraagd om niet met de pers te praten. BN/De Stem kreeg er toch één aan de praat: 'Het echtpaar zou als 'rustig en netjes' bekend staan. Aan de vrouw zou niet te zien zijn geweest dat zij in verwachting was,' zo is donderdag in de krant te lezen.

Verder onderzoek moet duidelijk maken hoe baby Willem om het leven is gekomen. De verdachten zijn donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Breda. De man en de vrouw blijven nog zeker twee weken vast zitten. 

 

Zie ook: Arrestaties in zaak dode baby Willem

Lees ook:Verdachten zaak baby Willem zijn ouders, vader vrijgelaten
Lees ook:Ook moeder baby Willem van Oosterhout vrijgelaten
Lees ook:Arrestaties in zaak dode baby Willem
Lees ook:Opa en oma baby Willem van Oosterhout opgepakt
Lees ook:Moeder dode baby Breda vrijgelaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>