Netwerk bijna op tilt door babywedstrijd

Oeps .. waar moedertrots allemaal niet toe kan leiden. Een secretaresse van de Universiteit Twente heeft vrijdag bijna het computernetwerk van haar werkgever op tilt gezet. De vrouw had haar baby opgeven voor de wedstrijd Baby van het Jaar van Sky Radio. Ze stuurde alle 7000 studenten van de UT een mailtje om massaal op haar baby te stemmen. Ze kreeg veel reacties maar niet die waar ze op gehoopt had ..

De studenten stemden niet op haar baby maar reageerden over en weer met flauwe grappen, liefdesverklaringen en andere ongein, schrijft De Twentsche Courant Tubantia zaterdag. Omdat ze dat via de functie 'Antwoord allen' deden kregen alle 7000 studenten de e-mailtjes. Het computernetwerk dreigde daardoor overbelast te raken.

Volgens het ICT-Servicecentrum van de Universiteit is voor het mailen aan grote groepen studenten toestemming nodig van de Centrale Studenten Administratie. Er wordt dan ook kritisch gekeken naar de inhoud van het bericht. De secretaresse had geen toestemming gevraagd voor het gebuik van alle adressen. Alle studenten zijn nu per e-mail van de procedure op de hoogte gebracht. Het is niet duidelijk of het akkefietje nog gevolgen heeft voor de trotse moeder ..

Zie ook: Sky Radio zoekt Baby van het Jaar.

Lees ook:Nina Baby van het Jaar 2011
Lees ook:Regering Singapore geeft les in baby’s maken
Lees ook:Kyo is Baby van het Jaar 2009
Lees ook:Babynaam met P of X is hip
Lees ook:Studenten doen aangifte van nepbaby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>