Geboren: zwanger op blogonline.nl

Welkom op zwanger.blog.nl!

 

Hier lees je dagelijks nieuws en nieuwtjes over zwanger worden, zwanger zijn en ontzwangeren. Zwanger zijn is tof en moeder zijn nog leuker. Geniet er daarom zoveel van als je kunt, zo vaak in je leven zal jij of je partner niet zwanger zijn!

Behalve het laatste nieuws op het gebied van zwangerschap en baby's, zul je hier ook regelmatig de nieuwste zwangerschaps- en babygadgets aantreffen. Je zult er versteld van staan wat je allemaal niet kunt aanschaffen op het moment dat er een baby in je leven komt!

Natuurlijk zweeft niet iedereen op een roze wolk. Misschien ben je zelfs al heel lang bezig om zwanger te worden en lukt dat niet. Ook de minder leuke kanten van het zwanger zijn en moeder worden zullen hier aandacht krijgen. Met als doel je te steunen. Geef vooral niet op en probeer je door alle narigheid heen te bijten. Als je straks je kindje in je armen mag houden is het dat dubbel en dwars waard. Ik kan het weten!

Mijn naam is Liesbeth Kombrink, journalist, en sinds december 2006 mama van Kasper. Ik wil graag een tweede kindje, of dat ook lukt kun je vanaf vandaag meelezen in mijn IVF-Dagboek dat regelmatig op deze weblog zal verschijnen.

 

Veel plezier op deze weblog en laat vooral weten wat je ervan vindt. Daar worden we met z'n alleen maar wijzer van.

Heel graag tot ziens! 

Lees ook:Omdenken: wat als je niet zwanger kunt worden?
Lees ook:Moeder ontdekt tumor bij baby dankzij e-mail
Lees ook:Zwangere hardloopster blijft winnen
Lees ook:Actie vrijkaarten Negenmaandenbeurs gesloten
Lees ook:Regering Singapore geeft les in baby’s maken

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Geboren: zwanger op blogonline.nl

  1. Marion

    Volgens mij nog niet zo lang online toch? Veel succes! En mocht je nog meer nieuwtjes nodig hebben, op http://www.peuteren.nl plaatsen wij heel regelmatig nieuwtjes over zwanger worden en zwanger zijn. (Daarnaast is er ook van alles te vinden over baby’s en peuters).

    Succes met het blog!

      /   Reply  / 
  2. Ester

    Hoi Liesbeth,

    Ik moest eerst eens even zoeken hier op je site. Wat een professionaliteit!! Even kreeg ik het gevoel dat er meerdere mensen blogs schreven, maar je doet het voor zover ik het door heb, echt alleen. De journalist in jou leeft zich uit hier!

    Leuk om mee te lezen. Ik zal zeker regelmatig langs komen!

    Succes met beslissen wat betreft het ivf-gebeuren en binnenkort komt het wachtwoord etc.

    Groetjes,
    Ester

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>