Etos stopt met luieractie

Etos stopt na enkele dagen alweer met de speciale luieractie die vorige week van start is gegaan. In de actie werden ouders opgeroepen een filmpje in te zenden van het verschoonmoment van hun baby. Met als hoofdprijs een jaar lang gratis luiers. In een verklaring zegt Etos dat de actieonbedoelde associaties heeft opgeroepen. Bizar!

Naast vele positieve reacties kwamen er dus ook klachten binnen over de actie. Zo werd er geklaagd over ‘het blootstellen van baby’s’. Etos wil absoluut niet op deze manier geassocieerd worden met het verschonen van luiers en dus is de actie per direct stopgezet.

De wedstrijd is bedacht door Brandwriters uit Amsterdam. Volgens Roos Spier van het bureau is er vooraf nooit rekening gehouden met dit soort negatieve associaties: ,,We hebben het alleen maar lief en onschuldig bedoeld.”

In een schriftelijk reactie laat Brandwriters namens Etos weten:  ,,Dit is nooit de intentie van Etos geweest. Het verschoonmoment wordt vaak gezien als een leuk interactief moment met je kindje. De actie was bedoeld om dat moment sympathiek onder de aandacht te brengen.”

Alle inzendingen die Etos tot nu toe heeft ontvangen, krijgen (zoals in de actievoorwaarden vermeld) het gratis luierpakket toegestuurd.

De speciale website die voor de actie was gemaakt is inmiddels niet meer bereikbaar.

Lees ook:Verschoon je baby en win Etos-luiers
Lees ook:Aanmelden Blijste Baby: nog vier dagen!
Lees ook:Boekentip: Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt
Lees ook:Ali B opent de Negenmaandenbeurs!
Lees ook:Uitsluitsel in zaak Lief! versus Prénatal

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Etos stopt met luieractie

  1. Pingback: Verschoon je baby en win Etos-luiers | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>