Boekentip: Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Nou raakte ik zwanger op het moment dat Kluun helemaal hot was in Nederland. Dus dat ik Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt in één ruk uitlas zal niemand verbazen. Zijn eerste boek ‘Komt een vrouw bij de dokter’ was een bestseller van jewelste. Alles wat er van hem verscheen wilde je in die tijd verslinden. Inmiddels is zijn populariteit wat tanende, heb ik het idee. Toch wil ik dit ‘boekje’ niet onvermeld laten. Kluun’s humor is rauw en – zeker in dit boekje – vooral bedoeld om mannen te laten lachen. Maar ook tegen zwangere vrouwen die best even van hun roze wolk afgetrokken willen worden, zeg ik: Lezen!!

Dit vermeldt de website van Bol.com over Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt:

Alles wat u nooit over zwangerschap en baby’s wilde weten.

Wat zijn hormonen en hoe ga ik er mee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? Zijn tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha écht bestaande woorden? En hoe zit het met de seks? Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Geeft antwoord op deze vragen en bevat o.a.

- Impress Your Wife: tips om uzelf door de zwangerschap heen te bluffen.
- Verklarende woordenlijst: afkolven en indalen, strippen en puffen, bandenpijn en nesteldrang. Alles in voor mannen begrijpelijke taal.
- Protestactie: stop zinloos geweld bij bevallingen.

Lees ook:Claudia de Breij: Krijg nou tieten!
Lees ook:Handig boekje over eten als je zwanger bent
Lees ook:Supersperma door dagelijkse sex
Lees ook:Hebben: De Dikke van Daphne
Lees ook:Minder seks aanstaande papa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>