Gratis kaarten Negenmaandenbeurs 2010

logo negenmaandenbeurs18-1-2010: DE ACTIE IS AFGESLOTEN. WINNAARS KRIJGEN PERSOONLIJK BERICHT.

Het is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Dus de Negenmaandenbeurs mag je met goed fatsoen eigenlijk niet missen als je in verwachting bent of net een baby hebt gekregen. Zwanger.blog.nl mag van de organisatie 5 x 2 vrijkaarten weggeven ter waarde van € 17,50. Gratis en voor niks! Het enige dat je hoeft te doen is hieronder in een reactie aangeven waarom jij die kaarten graag wilt winnen. Wees er snel bij want de actie stopt zondag 17 januari!

De Negenmaandenbeurs 2010 wordt gehouden van 17 t/m 21 februari in de Amsterdam RAI.

Als je een kindje verwacht of net hebt gekregen, komt er van alles op je af en moet er veel geregeld worden. De Negenmaandenbeurs helpt je op weg, maar is ook gewoon een gezellig dagje uit.

Vraag advies aan de vele deskundigen, laat je inspireren door de modeshows, doe mee met workshops en maak gebruik van de scherpe beursaanbiedingen. Kortom, je vindt er alles wat je nodig hebt onder één dak: van zwangerschap tot de eerste stapjes.

Openingstijden
Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur
Donderdag en vrijdag van 11.00 tot 22.00 uur

€ 4,00 korting op je entreekaart
Via de site van de Negenmaandenbeurs kun je een entreekaart kopen voor € 13,50 i.p.v. € 17,50. Met de kaart kun je op dezelfde dag ook de Huishoudbeurs bezoeken.

Lees ook:Negenmaandenbeurs: tweede kaart gratis
Lees ook:Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs
Lees ook:Gratis naar de Negenmaandenbeurs?
Lees ook:Nog één dag: win vrijkaartjes Negenmaandenbeurs
Lees ook:Nog 3 dagen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs

64 Reacties // Reageer

64 thoughts on “Gratis kaarten Negenmaandenbeurs 2010

  1. Sil

    Omdat het uniek is om met 8 van je vriendinnen samen zwanger te zijn. We willen graag allemaal gaan dus wie weet

      /   Reply  / 
  2. Lucy

    Ik wil supergraag met mijn zus naar de 9 maandenbeurs/huishoudbeurs………………..

    met vriendelijke groeten, Lucy

      /   Reply  / 
  3. Nienke

    Na zeven jaar ben ik eindelijk in verwachting van mijn eerste kindje. Ik heb de Negenmaandenbeurs al een paar keer bezocht in gezelschap van mijn zwangere zussen en vriendinnen. Dat was leuk maar ook wel een beetje moeilijk en pijnlijk. Nu kan ik eindelijk zelf een keer door de roze bril van een zwangere vrouw genieten van al die leuke spulletjes en aanbiedingen. Als de kaartjes dan ook nog gratis zijn dan is dat helemaal perfect!

      /   Reply  / 
  4. Jolanda

    Ik elk jaar samen met mijn zus ga. nu we allebij zwanger zijn lijkt het ons ook leuk om samen naar de 9mnd te gaan.

      /   Reply  / 
  5. Petra

    Wow .. lijkt me geweldig om een keer gratis te kunnen gaan. Ik vind 17,50 euro best een heel bedrag!

      /   Reply  / 
  6. Ria

    Het lijkt me leuk om mijn schoondochter te verrassen die net zwanger is

      /   Reply  / 
  7. Cil

    Waarom wil ik eigenlijk,mijn buik zit er vol van.Daarom…

      /   Reply  / 
  8. Nathaly

    Na 4 jaar informatie opvragen (wegens mijn spierziekte) en een miskraam gehad te hebben en dan via ivf eindelijk zwanger te zijn, ben ik heel blij dat ik nu ook eindelijk naar de 9 maanden beurs mag.
    Ik heb nog veel vragen over welke kinderwagen nu eigenlijk het beste voor me is enz enz. En ik denk dat de 9 maanden beurs mij en me vriend daar heel goed bij kunnen helpen.

      /   Reply  / 
  9. Alexandra Maris

    Momenteel ben ik in verwachting van ons tweede kindje. Aangezien we al gestart waren met een grootschalige verbouwing van ons huis, zitten we nu tegen behoorlijke deadlines te werken. Het lijkt me heerlijk om één dagje lekker te ontspannen en met de komst van ons nieuwe wondertje bezig te zijn, ipv stofhappen en doorklussen.

      /   Reply  / 
  10. Ellen

    mijn moeder vindt het nog steeds leuk om voor haar 13 kleinkinderen te snuffelen en shoppen op deze beurs. Vorig jaar kon ze niet lopen door een heupoperatie, maar nu kan het weer.

      /   Reply  / 
  11. Nouschka

    ik wil graag met mijn oma gaan, ze kijkt uit naar haar eerste achterkleinkind en is benieuwd wat er allemaal voor nieuwe snufjes te krijgen zijn.

      /   Reply  / 
  12. Hilde

    waarom niet! haha

      /   Reply  / 
  13. yvonne

    Omdat mijn Zwangere vriendin heel graag wil gaan en ik haar graag wil verassen met deze kaartjes.

      /   Reply  / 
  14. Sanne

    Graag zou ik met mijn moeder heen willen gaan. Zij is van de zomer voor het eerst oma geworden, en ik dus voor het eerst moeder. We genieten zo van al het moois wat er nu is, dat we dat graag willen vieren met een dagje Amsterdam met de 3 generaties.

      /   Reply  / 
  15. Kirsten

    Hoera, ik word tante. Maar wat heeft mijn zus eigenlijk allemaal nodig? Dat willen we samen gaan ontdekken

      /   Reply  / 
  16. L. Lem

    Ik kijk nu al uit naar de negen maandenbeurs,
    en zou het geweldig vinden natuurlijk om deze keer gratis te gaan!

      /   Reply  / 
  17. Familie Jansen

    Zelf zijn we al 5 jaar bezig om zwanger te worden. Alle vrienden om ons heen hebben al kinderen of meerdere gekregen.
    Vorig jaar voor het eerst zwanger geraakt, maar werd toch een miskraam. Na een aantal pogingen met IUI zonder resultaat wilde ik even mijn lichaam rust geven. Nu ben ik zonder medicijnen toch zwanger geraakt en ben bijna 12 weken zwanger. Alles gaat goed met de kleine. Wij zien dit echt als een wonder. Het maakt ons eigenlijk helemaal niet uit of wij de kaarten winnen of niet. Want als ik de andere berichten lees, gun ik deze mensen ook deze kaarten. Maar ik heb altijd geleerd een nee heb je en een ja kun je krijgen.

      /   Reply  / 
  18. Stefan

    Mijn vrouw wil heel graag naar de beurs omdat ze nu 10 weken zwanger is. Ik heb gespeeld alsof ik helemaal geen zin heb om te gaan maar probeer nu achter haar rug om toch kaarten te regelen zodat we samen kunnen gaan. Zou dus helemaal te gek zijn als dat op deze manier zou lukken.

      /   Reply  / 
  19. Marja

    Ik zou heel erg graag met mn vriend heengaan. We zijn in verwachting van ons 1e kindje en het lijkt ons een mooie gelegenheid om ons goed te laten informeren over alle dingen die erbij komen kijken. Dingen die we misschien vergeten zijn of waar we nog niet eens aan gedacht hebben. Het lijkt ons erg leuk om heen te gaan, het is allemaal zo leuk, zwanger zijn :D

      /   Reply  / 
  20. evelien

    het lijkt me geweldig om samen met me beste vriendin er te gaan shoppen vorige jaar verloor ze haar kindje na een halfjaar zwanger zijn ze is nu weer zwanger en ik ben ook eindelijk zwanger na 3 jaar en een icsi behandeling.
    en het lijkt ons super om samen te kunnen gaan na een zware periode die we beide hebben mee gemaakt,

      /   Reply  / 
  21. dessa

    Heerlijk zo´n dagje weg met mijn dochter. Zij voor de 9 maanden beurs en ik voor de gekte op de huishoudbeurs

      /   Reply  / 
  22. becky

    elk jaar gaan ik samen met mn moeder naar de huishoudbeurs en sinds ik de mama en zij de oma is gaan we ook op de 9 maanden beurs neuzen.Het blijft een superleuke beurs en hoewel mn jongste alweer 3 jaar is slaag ik er altijd wel voor iets.
    Voornamelijk op de stand van woezel en pip.
    Nu mn moeder een zwaren periode achter de rug heeft wil ik haar hiemee dus ook verrassen.
    We wonen 100 kilometer van elkaar af dus zo vaak zien we elkaar niet en dat is echt ons jaarlijkse moeder-dochter uitje.

      /   Reply  / 
  23. marlies timmermans

    de huishoudbeurs is ons favoriete uitstapje van het hele jaar, we komen ook altijd bepakt en bezakt met een hele hoop aankopen weer thuis, heeerlijk!!!

      /   Reply  / 
  24. miriam oosthoek

    Omdat ik er pas na zeven maanden achter kwam dat ik in verwachting was van mijn vierde kindje heb ik dus maar twee maanden kunnen genieten, misschien dat ik de schade een beetje kan inhalen op de negen maanden beurs!

      /   Reply  / 
  25. Patrick Smink

    Ik (21) spreek hier namens mijn vriendin en toekomstig moeder ,Daisy van de Graaf (18), als ik zeg dat we ontzettend graag willen gaan, aangezien we dan onze eerste negenmaandenbeurs en ons eerste kindje mogen verwelkomen in 2010.

    P.s. Normaal zou mijn vrouwtje dit willen schrijven maar, die laat ik nu nog even lekker slapen. Ze heeft het nu hard nodig :D

    P.s. (deel 2)
    Ik wens iedereen een voorspoedige zwangerschap en een mooi, lief en bovenal gezond kind toe.

      /   Reply  / 
  26. Jet Bouwman

    Even een dagje uit met mijn vriendin, kidz naar de chreche, mama’s lekker daggie uit! Heerlijk dan heb je als mama echt af en toe nodig, jammer dat t maar 1x per jaar is!

      /   Reply  / 
  27. ienske

    Het lijkt me heerlijk om met m’n zus, die ook zwanger is en maar vier dagen na mij is uitgerekend, een dagje onder te dompelen in alle baby-dingen. En dan heerlijk zonder de mannen die zich bij alles afvragen of we het wel echt nodig hebben!

      /   Reply  / 
  28. marianne

    mijn kinderen zijn al uit de luiers , maar nu mijn schoonzusje zwanger is zou ik het heel oleuk vinden om met haar er heen te gaan. Alles weer opnieuw beleven.

      /   Reply  / 
  29. Hilde

    gewoon lekker een dagje gezellig uit!

      /   Reply  / 
  30. Hilde

    als zwangere moeder verdien je het toch gewoon!

      /   Reply  / 
  31. Sylvia

    Na een heel bewogen jaar voor mijn moeder i.v.m. de ziekte van mijn vader vind ik dat ze het helemaal verdient om naar de 9 maandenbeurs te gaan. Haar jongste kleinkind is nu 2,5 maand. Dus een dagje naar de beurs zal haar alleen maar goed doen.

      /   Reply  / 
  32. Lydja

    Mijn buurvrouw die uit Roemenië komt is voor het eerst zwanger. Ze heeft hier helemaal geen familie, vrienden of bekenden en heeft niemand in haar omgeving met kinderen. Ik zou haar graag willen verassen om samen naar de negenmaandenbeurs zodat ze kan zien wat er allemaal te koop is en ook om haar wat wegwijs te maken in babyland…..

      /   Reply  / 
  33. Fatma

    ik ben zwanger van mijn eerste kindje. Totaal onervaren dus. Door de negenmaandenbeurs wil ik graag veel informatie ontvangen en goed voorbereid van mijn zwangerschap genieten!

      /   Reply  / 
  34. Rachel

    Tijdens alle trauma’s die ik de afgelopen 10 jaar heb moeten door staan, was er maar 1 ding in de wereld wat mij reden gaf door te willen leven; en dat was mijn grote kinderwens. 5 jaar geleden kreeg ik ook nog eens te horen dat ik onvruchtbaar ben geraakt door alle omstandigheden die er zijn gebeurd. Mijn wereld was er niet meer, het was kapot!
    Ik heb alle behandelingen door staan om de kans te vergroten, maar het mocht steeds niet baten.
    Ik ben nu 26 jaar en 27 weken zwanger van mijn eerste kindje!! En ik ben echt verreweg de gelukkigste en trotste vrouw die er rond loop, genietend van mijn wondertje in mijn mooie grote buik!
    Ik kan niet wachten tot het 8 april is!
    Ik ben ook naar de jonge gezinnen beurs in utrecht geweest en ik had de dag van mijn leven puur omdat ik echt 1 van alle zwangere vrouwen was die daar rond liepen.
    Ik schreeuwde toen al van geluk dat ik niet kon wachten tot ik naar de 9 maanden beurs kan gaan en dat kan ik nog steeds niet!!
    Samen met mijn lieve man wachten we met smart tot we daar genietend mogen rondlopen met mijn buikie in de lucht! Negen maanden beurs, here we come!!!!

      /   Reply  / 
  35. Bob

    Afgelopen september zijn ik en mijn vriendin na 10 jaar samenzijn eindelijk getrouwd. Vervolgens op huwelijksreis geweest naar Mexico. We hadden de afspraak dat we zouden wachten met kinderen totdat we getrouwd zouden zijn (hoe ouderwets :) ), hoewel we allebei wel heel erg de kinderwens hebben.
    Onze verbazing kon dan ook niet groter zijn toen we er eind november achter kwamen dat mijn vrouw zwanger was. Zo snel en nog tijdens de huwelijksreis!
    Inmiddels zijn we (mag je dat zeggen als aanstaand vader?) 13+ weken zwanger en hadden we afgelopen donderdag de bevestiging hiervan dmv de eerste echo!
    Nadat het nieuws hierover is ingedaald leek het mij leuk om mijn vrouw (die mede met mij in de wolken is) te verrassen met kaartjes voor de 9 maanden beurs.

      /   Reply  / 
  36. Ilse

    Afgelopen augustus zijn we getrouwd op de dag dat we 10 jaar verkering hadden!!! Het was een geweldig mooie dag. We wilde altijd al kinderen. En in onze omgeving (vriendenkring) zijn er veel waarbij het lang duurde of helemaal niet lukt. Dus wij wilde het gewoon gaan proberen. Want ook ik kampte met nogal wat kwaaltjes rondom mijn menstruatie. Het zag er allemaal niet zo rooskleurig uit. Ik liep al een tijdje bij de dokter daarvoor. Maar goed, we gingen het gewoon proberen. En jawel hoor. Ik tel eigenlijk direct aan. Inmiddels 13 weken zwanger. WAT EEN WONDER IS HET. DIT HADDEN WE NIET VERWACHT!!!
    Dit wil ik samen vieren op de zwangerschapsbeurs, met ouders, schoonouders, schoonzus etc.
    Het zou geweldig zijn als ik hun daarmee kon verrassen.

      /   Reply  / 
  37. rita

    leuk voor mijn achter kleindochter
    die zwanger is.
    kunnen we leuke dingen kopen.

      /   Reply  / 
  38. Doris

    Ik wil ze grag cadeau geven aan mijn zwangere vriendin. Ze is zwanger van de eerste en zaterdag jarig. Het lijkt me leuk om haar hier mee te verrassen. ;)

      /   Reply  / 
  39. sjannie

    Ik heb mijn vader 5 jaar niet gezien, en 8 februari is hij eindelijk weer thuis vanuit de tropen. Nu wil ik dus mijn vader verassen als we daar aankomen, want hij weet nog niet dat ik zwanger ben! En kunnen we lekker de hele dag shoppen om aan het idee te wennen!!

    Groetjes Sjannie..

      /   Reply  / 
  40. inge

    mijn zoontje is geboren op 09-12-09 na een hele zware bevalling met een lange na sleep (ben nog niet de oude).. maar een bijzondere datum voor een bijzonder kindje .. hij is onze 2de zoon..graag zou ik nog een paar dingetjes voor hem en zijn broer halen op de beurs en voor mij een dagje uit na een zware tijd…

    groetjes

      /   Reply  / 
  41. An

    Ik ben 4 maanden zwanger en wil graag met mijn zus en schoonmoeder naar de 9 maanden beurs. Ik had liever mijn eigen moeder erbij gehad maar die is helaas overleden. Schoonmoeder moet uit Enschede komen, mijn zus uit Belgie en ikzelf uit Nieuwegein dus wij zijn met z’n allen al flink wat brandstof-kosten kwijt. Hopelijk kan ik hen beiden wat tegemoet komen met een gratis kaartje. Voor mezelf kan ik nog wel eentje kopen met korting dan.
    Groetjes, An

      /   Reply  / 
  42. Rajshree

    Hoi Zwanger.blog.nl,

    Ik zal niet liegen. Ik wil hééééééééééél erg graag gaan! Ik hoor er altijd hele leuke dingen over en ik ben nog nooit geweest.
    Ik heb niet een heel bijzonder zwangerschapsverhaal zoals de anderen hier, maar ik hoop toch evenveel kans te maken.
    Ik ben 21 jaar en heb een kleintje van 10 maanden.
    Toen ik zwanger was wilde mijn man niet gaan, ook al heb ik heel erg veel gezeurd en geklaagd :(
    Nu is hij zelf op het idee gekomen dat we zullen gaan :D JEEJ! dus daarom hoop ik dat ik win.
    Misschien dat hij dan 100% gaat, haha.
    Groetjes!

      /   Reply  / 
  43. Pien

    Vorig jaar was ik hoogzwanger van ons dochtertje, dus toen heb ik het helaas aan me voorbij moeten laten gaan. Dit jaar lijkt het me heel leuk om mijn zwangere collega te verrassen met kaartjes. Kunnen we er samen heen gaan.

      /   Reply  / 
  44. jannie

    Mijn vriendin is zwanger, en het lijkt ons erg leuk om naar deze beurs toe te gaan!

      /   Reply  / 
  45. Rianne

    Mijn vriendin mag binnenkort haar kindje op gaan halen in China. Zij heeft heel wat langer moeten wachten dan negen maanden, en daarom vind ik dat zij een gezellig dagje op de negenmaandenbeurs verdiend heeft.

      /   Reply  / 
  46. Rinda

    Mijn ene vriendin heeft een bijzondere bevalling meegemaakt waarbij zij uit het raam is getakeld van 5 hoog door de brandweer (met persweeën…!!!)en uiteindelijk in het ziekenhuis op traumatische wijze is bevallen van een zoon.
    Mijn andere vriendin heeft het afgelopen jaar drie miskramen gehad en is nu eindelijk in blijde verwachting. Ik wil ze graag meenemen naar de 9 maanden beurs voor wat baby- blijdschap en hysterie :-) Dan koop ik mijn eigen kaartje uiteraard zelf.

      /   Reply  / 
  47. Vera

    Het lijkt mij erg leuk om samen met mijn man naar de negenmaandenbeurs toe te komen!
    We verwachten ons eerste kindje, alles is zo spannend en geweldig mooi om mee te maken. Leuk om zo op de negenmaandenbeurs eens te kijken wat er allemaal op de markt is. Iedereen wil toch het beste voor zijn/haar kindje?!

      /   Reply  / 
  48. Arjen

    Ik zou mijn vrouw graag willen verrassen met deze kaarten. Het zwanger zijn voor haar valt niet mee, ze voelt zich steeds behoorlijk beroerd. Het is dan zo jammer dat je als man niet meer kunt doen dan steunen en een ontbijtje op bed.
    De financiën laten het helaas ook niet toe een dergelijk uitstapje te maken. Het krijgen van een kleine brengt al genoeg kosten met zich mee! Dit zou een leuk uitstapje zijn om mijn vrouw een beetje op te beuren.

      /   Reply  / 
  49. Maud

    Ik ben inmiddels 22 weken zwanger van ons tweede kindje. Tot 20 wk. heb ik mij flink beroerd gevoeld. Er gaat nu een wereld voor me open, nu ik me weer beter voel.
    Mijn moeder past inmiddels al 2,5 jr. trouw op ons eerste kindje en graag wil ik haar belonen met een dagje uit naar de Negenmaandenbeurs! Het wordt een flinke dagtocht vanuit het uiterste puntje van het land (Kerkrade, zuid-limburg), maar volgens mij echt de moeite waard!! Lekker een dagje moeder-dochter!!

      /   Reply  / 
  50. marianne

    Omdat mijn vriendin zwanger is van haar eerste…en ik zelf een dochtertje heb die dan precies 9 maanden is! Vorig jaar ben ik ook geweest…het is gewoon heel erg leuk.
    En omdat ik telaat was :-( met inschrijven voor de opening van de 9 maandenbeurs samen met de vrouw van edwin smulders (je kon je inschrijven als je kindje dan precies 9 maanden was..) en had dan gratis toegang tot de beurs.

      /   Reply  / 
  51. Kiki

    Voor mijn moeder ik kan van alles zeggen maar gewoon omdat ze het verdiend

      /   Reply  / 
  52. rianne

    Omdat het gewoon leuk is om wat te winnen als je net mama bent geworden..

      /   Reply  / 
  53. Kristin

    Graag zou ik twee vrijkaarten willen winnen voor de negenmaandenbeurs om mijn schoonzusje te verrassen.
    Zij is nu acht weken zwanger en enorm trots op haar zwangerschap.

      /   Reply  / 
  54. wendy

    Ik zou erg graag 2 kaartjes krijgen van de 9 maanden beurs in Amsterdam, ik ben bang dat wij (vriendin 18 weken zwanger en ik 6weken zwanger)anders straks te laat zijn, we zijn zo van de mik dat we !eindelijk! zwanger zijn,dat wij er wel steeds over praten er naar toe te gaan maar steeds vergeten kaartjes te bestellen….

      /   Reply  / 
  55. Tseorama

    graag wil ik kaartjes winnen, ander zou het niet mogelijk te zijn, om de beurs te bezoeken. Verderop hoor ik bij die mensen, die noit iets kunnen winnen.

      /   Reply  / 
  56. Mariska

    IK zou graag een kaartje willen willen voor me nichtje die weer na 3 jaar zwanger is hier voor heeft zij 5 miskramen gehad en wil haar verassen met een dagje naar de negenmaandenbeurs te gaan.

      /   Reply  / 
  57. Daniella

    Vorig jaar zat het wondertje nog in mama’s buik en nu weer saampjes naar de beurs met andere trotse vriendinnen die net mama zijn. Gewoon genieten dus!

      /   Reply  / 
  58. sabrina

    Ik zou graag kaartjes willen winnen voor mijn moeder en mij.
    Graag wil ik met haar naar de negenmaanden beurs om haar gedachten ergens anders te laten zijn.
    Ik ben 12 maart uitgerekend van ons eerste kindje, maar het is niet zo’n normale zwangerschap omdat mijn vader waar ik echt 2 handen op 1 buik mee was afgelopen juli overleden is. De laatste keer dat ik hem sprak heb ik hem een rompertje gegeven met de tekst 1 love opa ook heb ik er 1 aan mijn moeder gegeven met 1 love oma.
    Ook is mijn moeder in December geopereerd, dus een heftige tijd voor ons.
    Dus zou ik graag met haar naar de negenmaanden beurs willen om onze gedachten bij ons wondertje te hebben.

      /   Reply  / 
  59. Ans

    Zelf ben ik een trotse mama van een dochter. Mijn zusje haar zwangerschap is vorig jaar geeindigd in en mola zwangerschap. In februari krijgt ze eindelijk groen licht om weer proberen zwanger te worden. Omdat ik zelf weet hoe leuk het is om zwanger de negenmaandenbeurs te bezoeken, wil ik mijn zusje ook alvast van deze sfeer laten genieten en hopelijk is ze dan ook een trotse mama..

    Groetjes..

      /   Reply  / 
  60. mark

    Ik wil de kaarten graag cadeau doen aan mijn zus en haar man. Ik wil immers de beste buurman / oom worden van de kleine vrucht!

      /   Reply  / 
  61. Lenneke

    Naast dat mijn partner en ik heel blij zijn met de komst van de eerste kleine, is er nog iemand heeeeel erg blij. Ik werk met (verstandelijk) gehandicapten en Souadd is een meisje (24) die alles rondom geboorte, bevalling en kleine babies helemaal fantastisch vindt!

    Haar wil ik dan ook graag verrassen met een uitje naar de negenmaandenbeurs…. iemand die het zeker verdient!

      /   Reply  / 
  62. Stephanie

    Ik wil graag de kaarten winnen om samen met mijn broer en zijn zwangere vriendin te gaan! Ze zijn past verhuis en hebben een nieuwe auto moeten kopen, ik heb hun beloofd dat ik de kinderwagen voor ze zou kopen, nu wil ik graag op de beurs uittesten welke dat word!!!!

      /   Reply  / 
  63. Dilek

    ik wil die kaartjes winnen omdat ik nog een heleboel nodig heb voor mijn peutertje van 3 jaar en babytje van 3 maanden :D en hier eigenlijk niet aan toe kom, zo alles onder 1 kap is wel errug handig shoppen en natuurlijk voordelig :D

      /   Reply  / 
  64. nuby

    Hallo Dilek,

    ik vrees dat die kaartjes hier vorig jaar al verloot zijn ;)
    zo’n beurs is idd superhandig en je krijgt er van alle nieuwigheden te zien.
    Maar als ik je een tip mag geven: win alvast al je flesjes, nu op : http://www.facebook.com/NubyNaturalTouchNL

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>